Papara'da sorun mu var, neden açılmıyor? Resmi açıklama geldi!

1dk okuma

Papara'da sorun mu var sorusu, 16 Ekim tarihinde merakla araştırılıyor. Sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili sorularla karşılaşan Papara, müşterilere sorunun kaynağına yönelik yanıt verdi. Öte yandan Papara erişim sorununun ardından resmi açıklama yapılarak sorunun çözüldüğü bilgisi paylaşıldı. Peki, Papara çöktü mü, neden açılmıyor?

Haberin Devamı

Papara'da yaşanan sorunla ilgili resmi hesaptan yanıt veren temsilciler, "Daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla altyapımızı güncelliyoruz. Bu süreçte Papara mobil uygulamamıza veya web sitemize kısa süreliğine erişemeyebilirsin. Ancak teknik ekiplerimiz bu durumu en kısa sürede çözeceklerdir. Anlayışın ve sabrın için teşekkür ederiz." ifadelerinde bulundu.

Sorunun hata kaynaklı olmadığı, alt yapı geliştirme sürecinin bir parçası olduğu bilgisi paylaşıldı. 

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Yaşanan sorunun ardından Papara sosyal medya hesabından müşterilerine problemle ilgili bilgi mesajı paylaştı. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"Network kaynaklı bir sorundan ötürü kısa bir süre uygulamamıza erişilemedi. Ancak ekibimiz hızla aksiyon alarak bu geçici sorunu çözdü. Şu anda tüm ürün ve hizmetlerimize kesintisiz bir şekilde erişim sağlanmaktadır. Bilginize sunarız."