Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2012 14:34
Yatırım Finansman Müdürü Şeniz Yarcan, “2012’de 13 olan şube sayımızı 15’e çıkarmayı hedefliyoruz
Yatırım Finansman Genel Müdürü Şeniz Yarcan, “2012’de 13 olan şube sayımızı 15’e çıkarmayı hedefliyoruz. Hedef üç yıl içinde 10 aracı kurumdan biri olmak” dedi.

CANLI BORSA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...
FED’in faiz miktarını 2014 sonuna kadar sabit tutacağını açıklaması, Yunanistan’ın kurtarılması ile ilgili olumlu gelişmelerin endeksin toparlanmasında etkili olduğunu ifade eden Yarcan şöyle dedi:“Dolar bazında borsada yüzde 27’lik bir artış oldu. Biz bu artışın teknik olarak 64.000 - 65.000 seviyesine doğru çıkabileceğini düşünüyoruz. Bu konuda pozitif bir trend var. Ama yatırımcılar açısından kısa vadeli pozisyon alınabilecek bir dönem olacak.
Bu arada salınım olabilir. Şubat sonları veya mart başında önemli negatif bir gelişme olmazsa İMKB-100’ün 64.000-65.000 puan seviyesine gelebileceğini düşünüyoruz. Çünkü yükseliş trendinden nemalanamamış birçok yabancı fon bulunuyor. Ocak ayında 475 milyon dolarlık bir yabancı alımı söz konusu. Yabancı yatırımcıların halen ilgisi var.
Bigpara turuna katılın
Altın fiyatları,
döviz fiyatları, dolar,
euro,
sterlin,
canlı borsa,
hisse senetleri,
hisse fiyatları,
dünya borsaları,
en çok artan hisseler,
en çok azalan hisseler,
uzman görüşleri,
banka faizleri,
VOB,
teknik analiz,
KAP haberleri