2015’te yatırım yapılacak en başarılı 15 girişim

1dk okuma

Etohum, 2015 yatırımları için seçtiği 15 etkili girişimi açıkladı

Haberin Devamı



Hızlandırıcı programı ve erken aşama yatırımcısı Etohum, 2015 yatırımları için seçtiği 15 etkili girişimi açıkladı. 26-28 Şubat tarihinde Antalya’da gerçekleştirilecek 7. Startup Turkey organizasyonuna katılma hakkı kazanan girişimciler, yatırımcılarla yüz yüze görüşmeler yaparak girişimlerini büyütmeye çalışacaklar.  İşte bu yıl yatırım yapılabilir girişimler...

PİYASALARDAKİ SON DURUM İÇİN TIKLAYIN...





1 -  Bi’kutu Mutluluk

Teker teker özenle seçilmiş ve kullanıcı için tasarlanmış mutlu ürünlerin, tasarımıyla kişileri gülümsetecek mutlu kutusu içerisinde toplanıp kullanıcıya gönderilmesi.





2 - Cepyol


Otel, uçak, araç kiralama, otobüs biletleri ve İDO biletlerinin cep telefonundan satış sistemi.





3 - Richiepic


Şu ana kadar oluşturulmuş aplikasyonlara yenilikçi bir bakış açısı getirerek, fotoğraf yarışmaları anlayışına farklı bir boyut kazandırmayı hedefliyor.





4 - Öde.al


KOBİ’lerin mobil telefon ya da tablet üzerinden başka bir cihaza ihtiyaç duymadan kredi kartı ile ödeme kabul edebildikleri, CRM ve raporlama modülüyle talepler yaratıp satışlarını arttırabildikleri bir platform. ÖDE. AL, satıcı ve müşteriyi bir araya getirirken ödemelerde ve satış sonrasında tarafl ara katma değer kazandırıyor.





5 - MINIQ


Kreş ve etüt merkezleri için özel olarak geliştirilen bir yönetim ve takip sistemi. Web tabanlı çalışan MINIQ, kurumların öğrenci ödeme takibi gibi tüm iş akış süreçlerini kolayca yönetmelerini sağlıyor.





6 - Chain

Seminer, konferans ve fuar gibi etkinliklerde çevrenizde bulunan profesyonellerle daha kolay tanışabilmenizi sağlayan bir mobil uygulama.





7 - Chall


Kullanıcıların takipçilerine, bağlı bulundukları gruplara ya da tek bir kişiye meydan okuyabildiği global bir meydan okuma ağı. Mobil bir uygulama olan Chall kullanıcılarına yeni bir meydan okuma şansı verdiği gibi, mevcut olan meydan okumalara da cevap vermelerine izin veriyor.





8 - LastOda


Telefonunuz ya da tabletiniz üzerinden yüksek standartlı ve uygun bütçeli son dakika konaklama fırsatları sunan bir mobil uygulama. Oteller LastOda sisteminde henüz dolduramadıkları odalar için uygun fiyatlı teklifl er yayınlayarak boş oda maliyetlerini azaltıyor, doluluk oranlarını ve karlılıklarını artırarak yeni bir misafir kitlesine görünür hale geliyorlar.





9 - Pandora


İnşaat sektörü için özelleştirilmiş bir gerçeklik uygulaması. Bir mimari makette bulunan özelliklerin yanı sıra animasyonlar ile zenginleştirilmiş görselliğe sahip olan uygulama, taşınabilirlik ve pazarlama kabiliyeti sunuyor.



 

10 - Sensmarine


Tekne takip sistemi. Kişiler, teknelerini internet üzerinden izleyebilmekte, teknelerinin lokasyonu, izlediği rotayı, hızını, yakıt tüketimini uzaktan takip edebilmekte.





11 - Rent’n Connect


Düşük maliyetli ve esnek, 3G’li mobil cihaz kiralama servisi. Rent‘n Connect, pahalı dolaşım ücretlerinden kaçınmak ve Türkiye’deyken hızlı, güvenilir ve uygun ücretli mobil internet erişimine ihtiyaç duyan turistlere hizmet veriyor.





12 - İşte Manikür


İş kadınlarına zaman kazandırmak için şirketlerle anlaşarak “manikür servisini” işyerlerine götüren online randevu sistemi.





13 - Cubic.fm

Farklı müzik servislerini tek noktada birleştirerek dijital müzikteki parçalanmış yapıyı ortadan kaldıran bir müzik platformu.





14 - Positive Energy


Enerji tüketimi analizi, tahmin ve raporlama portalı. Bu portalda ticari zincirler, enerji giderlerini otomasyon cihaz markası bağımsız olarak ihtiyaçları doğrultusunda gerçek zamanlı olarak takip edebilecekler, analizini yapacaklar, ileriye dönük enerji tüketim tahminlerini yönetebilecekler ve bu tüketimlerini raporlayabilecekler.





15 - Buradan Oraya


Halk ulaşım ve yolculuk bilgilendirme sistemidir. Şu an Türkiye’nin 6 farklı şehrinde ayda 100 binden fazla kullanıcı sistemi kullanıyor. Buradan Oraya ile farklı ulaşım şekillerini dahil eden yolculuk planlama ve zaman hesaplama yapabiliyorlar.

Kaynak: dunya.com

Haberle ilgili daha fazlası: