Amazon'dan sudan ucuz tablet

Güncelleme Tarihi:

Amazondan sudan ucuz tablet
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2015 14:12

Amazon'dan yeni bir bütçe dostu tablet geliyor! 50 dolarlık bir fiyattan satışa çıkacak tabletin farklı ekran boyutlarına sahip versiyonları olacak

Haberin Devamı

Amazon, sadece büyük bir alışveriş sitesi değil, aynı zamanda kendi markasını taşıyan teknolojik ürünleri üreten bir şirket. Tablet piyasasında da etkin olan Amazon, bütçe dostu yeni bir tableti satışa çıkarmaya hazırlanıyor.

Amazon, 50 dolarlık tablet üretecek

2011 yılında 7 inçlik Kindle Fire adlı tabletini piyasaya süren Amazon, bu tableti 100 dolarlık bir fiyattan satışa çıkarmıştı. Wall Street Journal'ın edindiği bilgilere göre Amazon, daha fazla kullanıcıya hitap etmesi için 50 dolarlık yeni bir tablet üretecek.

50 dolarlık bütçe dostu tabletin 6 inçlik bir ekran boyutuna sahip olacağı söyleniyor. Ayrıca maliyeti düşük tutma amacında olan Amazon, bu tabletinde alt seviye donanımlar kullanacak. Tablet, performanstan ziyade internet üzerinde gezinme odaklı olacak.

Haberin Devamı

##$$IHTIYACKREDIWIDGET##$$

Amazon'un tabletlerinin önemli bir özelliği de bu tabletlere sahip olan kişileri Amazon'un satış kanallarına yönlendirmesi. Modifiye edilmiş Android işletim sistemine sahip olan tabletlerde Amazon'un kendi özel uygulama mağazası, Bulut Oynatıcısı, Kindle Mağazası ve Amazon.com'a kolay erişim gibi özellikler bulunuyor.

Amazon'un bu tableti ucuz tutmak için Asyalı üreticilerle işbirliği yaptığı da gelen bilgiler arasında. Ayrıca yeni tabletin 8 ve 10 inçlik versiyonlarının da geleceği ancak bu versiyonların 50 doların üzerinde fiyatlara sahip olacağı ifade ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!