Uyarı bu kez Twitter`dan geldi!

Güncelleme Tarihi:

Uyarı bu kez Twitter`dan geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2011 14:14

AB liderlerinin geçen hafta vardığı anlaşmasının yankıları sürüyor

Haberin Devamı

AB liderlerinin geçen hafta yaptığı anlaşmayı Twitter`da yorumlayan ekonomist Nouriel Roubini, "Euro Bölgesi´nin mali planı kısa vadede durgunluğu derinleştirecek" diye yazdı.

AB liderlerinin geçen hafta vardığı mali entegrasyon anlaşmasının yankıları sürüyor.

Ekonomist Nouriel Roubini, Avrupa`nın geleceğiyle ilgili ürküten bir kehanette bulundu.

Roubini, Twitter`da şunları yazdı: "Euro Bölgesi`nin mali planı kısa vadede durgunluğu derinleştirecek. AB zirvesi krizi çözme konusunda hiçbir şey başaramadı, piyasa farkında" dedi.

Avrupa Birliği`nin 27 üyesinden 26`sını oluşturan ve Almanya-Fransa`nın öncülüğündeki devletler, geçen haftaki iki günlük zirvenin ardından Euro Bölgesi`nde daha sıkı bütçe disiplininin uygulanmasını sağlayacak entegrasyon üzerinde uzlaşma sağlamıştı. İngiltere ise AB anlaşmasında değişiklik için verilen teklifleri kabul edemeyeceğini açıklamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!