Saçı dökülene saç ektirme kredisi

Güncelleme Tarihi:

Saçı dökülene saç ektirme kredisi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2010 09:303dk okuma

Haberin Devamı

Fransız banka Societe Generale, Türkiye`deki müşterilerine saç ektirme kredisi veriyor. Esteworld Güzellik Merkezi ile işbirliği yapan Societe Generale saç ektirmek isteyen müşterilerine 36 aya varan taksit seçeneği ile saç ekim kredisi sunuyor.

REFERANS

Bankalarda kredi yarışı iyiden iyiye kızıştı. Düşen faiz ortamı ile birlikte kredi pazarından daha fazla pay almaya çalışan bankalar artık sadece müşterilerinin otomotiv ve konut gibi temel ihtiyaçlarını finanse etmiyor. Sektörde ilk defa Societe Generale Bankası müşterilerinin estetik ihtiyaçlarını da finanse etmeye başladı. Esteworld Güzellik Merkezi ile işbirliği yapan Societe Generale Bankası saç ektirmek isteyen müşterilerine 36 aya varan taksit seçeneği ile saç ekim kredisi sunuyor.

Sac ekimi yaptırmak isteyen ve kredi kullanmak isteyenler sadece kimlik numaralarıyla Esteworld güzellik merkezlerinin şubelerinden krediye başvurabiliyor ve başvuru sonucunu yarim saat içinde öğrenebiliyorlar. Bu arada Fortis de 2009`un ilk aylarında tüketicilerin estetik ameliyatlarında kullanması için kredi veriyordu.

Fiyatlar 1500-2000 TL arasında

Societe Generale Bankası ile Esteworld arasında yapılan işbirliği anlaşmasına göre saç ektirmek isteyen müşteri önce güzellik merkezinden 100 TL`ye bir randevu alıyor. Güzellik merkezindeki uzmanlar tarafından muayene edilen müşteriye tedavi seçenekleri sunuluyor. Bu süreci geçen müşteri Mezoterapi ya da PRP diye adlandırılan saç ekim tiplerinden herhangi birine uygun olup olmadığına karar veriliyor.

Güzellik merkezi uzmanları, müşteri bu tiplerden birine uygunsa ve saç ekim masrafını Societe Generale Bankası`ndan kullanabileceği kredi ile finanse edebileceğini söylüyor. Societe Generale Bankası`ndan kredi almaya karar veren müşteri TC kimlik numarasını güzellik merkezinde krediler ile ilgilenen yetkililere veriyor. TC kimlik numarasından kredi almaya uygun olup olmadığına bakılan müşteri, bu aşamadan da geçerse güzellik merkezinden kredi başvurusu yapıyor. Müşterinin başvuru sonucunu bir süre sonra bankadan güzellik merkezine gelen yanıtla öğrenebiliyor. Kredisi çıkan müşteri Esteworld Güzellik merkezinde 1500 ile 2000 TL arasında değişen saç ekim türlerinin birinden 36 aya varan kredi seçenekleri sayesinde faydalanabiliyor. Esteworld, kredisi onaylanan müşteriye 100 TL`lik randevu ücretini de iade ediyor. 

Türkiye`de 15 şubesi var

Bu arada fiyatı 1500 TL civarında olan mezoterapi yöntemi ile saç ektirme uygulamasında müşterinin ihtiyaç duyduğu vita mineraller saç diplerine yediriliyor. İleri seviyedeki dökülmeler için ise fiyatı 2000 TL`yi bulan PRP uygulaması yapılıyor. PRP türü saç ekiminde müşterinin kolundan alınan 10 CC`lik kan örneğinden kişiye özel katkı maddeleri yapılıyor. Bu işlemden elde edilen serum, ayda bir defa müşterinin saç diplerine uygulanıyor. 140 yıl önce Paris`te kurulan Societe Generale Bankası, Societe Generale Grubu`nun 2008 sonunda toplam varlıkları 36,1 milyar euro düzeyinde gerçekleşti. Grubun, 2008 net geliri 2 milyar euro olarak gerçekleşti. 2005 yılında Türkiye pazarına giren Societe Generale`in Türkiye`de 15 şubeye ulaştı.

Lübnanlı banka da veriyor

Bankanın Türkiye`deki çalışan sayısı 231 seviyesinde bulunuyor. Mart 2009 itibariyle bankanın ödenmiş sermayesi 67,7 milyon TL, net zararı 2,5 milyon TL, toplam aktifi ise 393,8 milyon TL düzeyinde bulunuyor. Esteworld güzellik merkezi Bahçelievler ve Altunizade olmak üzere İstanbul `da iki merkezde hizmet veriyor. Esteworld`un Avrupa ve Ortadoğu`da da temsilcilikleri bulunuyor. Bu arada basında çıkan haberlere göre, Lübnan`da bir banka, artan güzel görünme talebine karşılık estetik ameliyatı kredisi vermeye başladı.Bankanın internet sitesinde, Bugüne kadar istediğiniz yaşama artık sahip olabilirsiniz sloganıyla yayımlanan tanıtım yazısında, her türlü estetik ameliyat ve ortodonti harcamaları için 1.000 ile 5.000 dolar kredi verileceği belirtildi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!