Piyasaların yeni korkusu gümüş mü?

Güncelleme Tarihi:

Piyasaların yeni korkusu gümüş mü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2011 11:31

Rogers, gümüşteki fiyatların çok fazla olduğunu, bu yükseliş sürerse, elindeki gümüşleri satmak zorunda kalacağını söyledi

Haberin Devamı

Ünlü yatırımcı Jim Rogers, gümüşteki fiyatların çok fazla olduğunu, bu yükseliş sürerse, elindeki gümüşleri satmak zorunda kalacağını söyledi.

Rogers, gümüşte daha fazla alım yapma konusunda istekli olduğunu ancak fiyatlar çok hızlı yükselirse satışa geçeceğini belirtti.

Rogers, portföyünde gümüş tuttuğunu ancak fiyatta yükselişin sürmesi halinde bunun bir problem olabileceğine dikkat çekti.

Jım Rogers, “gümüş fiyatlarının bir süreliğine aşağıya inmesini umuyorum. Bunu elinde gümüş yatırımı bulunan bir kişi olarak söylüyorum çünkü fiyatlar aşağı düşerse daha fazla gümüş almayı ümit ediyorum dedi.

Ünlü yatırımcı, “fiyatlar çok fazla, çok hızlı yükseliş gösterirse o zaman satışa geçmek zorunda kalırım” şeklinde konuştu.

Fed`in parasal genişlemede değişiklik yapmama kararının ardından, Bernanke`nin basın açıklaması sonrasında altın rekor tazelerken, gümüş de yükselen emtialardan biri oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!