Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2001 00:00
Egebank`ın, içinin boşaltılmasıyla igili istanbul DGM`nin açtığı, soruşturma kapsamında tutuklanan, reklamcı Nail Keçili hakkında 25 trilyon lira, usülsüz kredi aldığı iddiasıyla bir soruşturma daha açıldı.
Cen Ajans Grey`in sahibi, Nail Keçili Egebank soruşturması kapsamında, 7 ay önce tutuklanarak Kartal Cezaevi`ne konulmuştu. Keçili Egebankïtan, usülsüz kredi almakla suçlanıyor.
istanbul DGM Savcılığı, bir soruşturma daha başlattı. Bankalar yeminli murakıplarının hazırladığı rapor doğrultusunda, Savcı Ercan Cengiz tarafından yürütülen soruşturmada Keçiliïnin Dinç Bilgin`in sahibi olduğu dönemde, Etibankïtan 8 ayrı şirket adına 25 triliyon lira, usülsüz kredi aldığı ileri sürülüyor. Keçiliïnin bu soruşturma kapsamında DGM`de ifade vermesi, bekleniyor.