Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2002 09:451dk okuma
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, şimdi de tekstile el attı. `Tatlıses Giyim` mağazalar zincirinde gömlekten takım elbiseye, jeans`ten çocuk giyime kadar çeşitli ürünler yer alacak
Ticari atılımlarına devam eden ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, şimdi de tekstil sektörüne giriyor. Şimdi modanın yeni adresi `Tatlıses Giyim` olacak.
İbrahim Tatlıses`in sahibi olduğu İmparator gazetesinde yer alan habere göre ünlü sanatçı ticari faaliyetlerine tekstili de ekliyor. `Tatlıses Giyim` adı altında mağazalar zinciri kurmayı planlayan İbrahim Tatlıses, bu mağazalarda satılacak ürünlerin üretimi için hazırlıklara da başladı.
By Tatlıses gömlek
`By Tatlıses` adı altında gömlek ve takım elbise imalatı yapılırken, jean ürünler `Tatlıses Jeans` olarak vitrinlerde yer alacak. `Tatlıses Junior` ise miniklere hitap edecek.
Redstar`la anlaştı
Kısa süre içinde Türkiye`nin pekçok yerinde Tatlıses Giyim`i temsil eden mağazalar zinciri oluşturacaklarını belirten İbrahim Tatlıses, Nedim Özbek, Osman Meriç ve Musa Kompak`ın sahibi olduğu Redstar firması ile jeans üretimi için anlaştı. Redstar Jeans Company fabrikasında dikimi başlayan Tatlıses Jeans`ın ilk ürünleri hazırlanmaya başlandı. Fabrikayı gezen Tatlıses, imalatın her aşamasıyla ilgili bilgiler alırken, bu alanda da `İmparator` olacağını vurguladı.