Maximum Mobil'den herkes faydalanacak

08.03.2017 - 16:13 | Son Güncelleme :
Maximum Mobil'den herkes faydalanacak | Genel Haberler

Türkiye İş Bankası’nın yeni uygulaması Maximum Mobil’den diğer tüm bankaların kart müşterileri de faydalanabilecek.

Türkiye İş Bankası, satın alma deneyimini uçtan uca yaşatacak bir ekosistem bakış açısıyla tasarlanan mobil uygulaması Maximum Mobil’i kullanıma sundu.  iOS ve Android işletim sistemine sahip cep telefonlarında kullanılabilen Maximum Mobil ile sadece İş Bankası müşterilerinin değil, diğer tüm bankaların kart müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak çözümler sunuluyor. Yeni uygulama; kart yönetimi ve alışveriş işlemlerinde çok sayıda özelliği sunmasının yanı sıra, diğer banka kredi kartı müşterilerinin de faydalanabileceği şekilde tasarlanmış bir platform olma özelliği ile diğer mobil ödeme uygulamalarından farklılaşıyor.

Haberin Devamı

Maximum Mobil ekosisteminin ilk partnerleri Cinemaximum ve Petrol Ofisi olurken, kullanıcılar uygulama üzerinden kart bilgilerini ayrıca girmeye gerek olmadan, film, salon, seans ve koltuğunu seçerek hızlı ve kolay bir biçimde Cinemaximum bileti alabiliyor, uygulama içerisindeki dijital bilet sayesinde gişeye uğramadan doğrudan salona geçebiliyor.

Mart ayı içerisinde Maximum Mobil ekosistemine dâhil olacak “Petrol Ofisi Öde-Geç” uygulaması ile de İş Bankası ve diğer tüm banka kredi kartı kullanıcıları, araçlarından inmeden akaryakıt alabilecek.  Lansman sonrası Maximum Mobil ekosistemine dâhil olacak yeni iş ortaklarıyla, kullanıcıların günlük hayatlarını kolaylaştıracak şekilde dijitalde uçtan uca tasarlanmış satın alma deneyimi zenginleştirilecek.

MAXİMUM MOBİL’DEN ANINDA KAMPANYA VE KART YÖNETİMİ

Maximum Mobil; kart işlemlerini anında takip etme, kampanyalara tek tuşla katılım, lokasyon bazlı kampanya görüntüleme, kampanyaları takip etme, mobilden temassız veya QR ile hızlı ödeme, anında limit artırımı, nakit avans kullanımı, kartı geçici olarak kullanıma kapatma, sektörel bazlı alışverişlere kapatma ve anında fatura ödeme gibi temel kredi kartı işlemleriyle kullanıcıların günlük hayatını kolaylaştıracak zengin bir fonksiyon setine sahip olma özelliği ile öne çıkıyor. Uygulama ile kullanıcılar, gerek fiziki işyerlerinde gerekse mobil üzerinden yaptıkları alışveriş işlemlerinde ödemelerini cep telefonlarıyla hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde yapabiliyor. Maximum Mobil, Android 4.4.2 ve üzeri işletim sistemine sahip NFC uyumlu cep telefonlarıyla temassız POS özelliği bulunan işyerlerinde cep telefonlarıyla temassız ödeme kolaylığı sağlıyor.

Haberin Devamı

DİJİTALDE ANINDA KART ÖZELLİĞİ VE FATURA ÖDEME DE MAXİMUM MOBİL’DE

İş Bankası müşterileri, talep ettikleri kredi kartlarının fiziken ulaşmasını beklemeden, bu kartlara Maximum Mobil’den tanımlanacak sanal kartları ile işyerlerinden mobil temassız işlem ya da internetten alışveriş yaparak ihtiyaçlarına anında çözüm bulabilecekler. Maximum Mobil’in bu özelliği sayesinde, İş Bankası müşterilerinin kayıp çalıntı nedeniyle kartlarının yenilenmesi durumunda, fiziki kartın teslimi beklenmeden alışveriş ihtiyaçları Maximum Mobil ile sanal kart üzerinden karşılanabiliyor.

Maximum Mobil uygulamasıyla, İş Bankası ve diğer tüm banka kredi kartı kullanıcıları uygulamaya tanımladıkları kartlarıyla Türkiye genelinde 50’den fazla kurumun faturasını mobilden anında ödeyebiliyor.

“MİNİMUM EFOR İLE MAKSİMUM FAYDA SAĞLAYACAK ÇÖZÜMLERE ODAKLANIYORUZ”

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, Maximum markası ile ödeme sistemleri alanında pek çok yeniliğe imza attıklarını vurgulayarak, tüm sektörün kullanımına sundukları Maximum Mobil uygulaması ile ilgili şunları kaydetti: “Maximum, 16 yıldır devam eden yolculuğunda hayatı maksimumda yaşatma vaadiyle bir alışveriş kartının ötesine geçerek müşterilerimizin günlük hayatına değer katan bir kredi kartı programı olarak farklılaştı. Maximum Mobil ile Maximum markasının söz konusu vaadi mobil hayata uyarlandı.  İdeal müşteri deneyimi odağı ile ‘minimum eforla maksimum değer’, ‘kolaylık ve hız odaklı kullanıcı deneyimi’, ‘her kullanıcıya özel kişisel içerik’, ‘yaygın erişim ve iş ortağı ağı’ ile ‘yaşayan, dönüşen, gelişen servis’ anlayışıyla Maximum markası, bir ödeme aracının ötesinde müşterilerimizin anlık ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde ekosistem bakış açısı ile yeniden tasarlanarak mobil platforma taşındı. Dijitalleşen dünya ile birlikte değişen müşteri beklentilerini karşılamak için, tüm süreçlerimizi müşteri deneyimi odağı ile gözden geçiriyor, müşterilerimize ve iş ortaklarımıza minimum efor ile maksimum fayda sağlayacak çözümler üzerine odaklanıyoruz.”

Haberin Devamı

Maximum Mobil uygulamasını 3 ana eksen etrafında tasarladıklarını, ilk olarak, Maximum Kart programını kampanyalardan kart yönetimine kadar tüm fonksiyonları ile dijitale taşıyacakları bir uygulama geliştirmeye odaklandıklarını vurgulayan Sezen, şöyle devam etti: ”İkinci olarak, Bankamız kart müşterisi olsun olmasın herkes tarafından kullanılabilecek, yani banka bağımsız bir uygulama olsun istedik. Son önemli adım olarak da müşterilerimizin günlük yaşamında onlara kolay, hızlı ve konforlu ödeme ve satın alma deneyimi sunma vizyonuyla geliştirdiğimiz Maximum Mobil’i iş ortaklarımız ile zenginleştireceğimiz bir ekosistem içerisinde sunmayı amaçladık. Cinemaximum ile başladığımız ekosistem yolculuğuna, kısa süre sonra Petrol Ofisi ile hayata geçireceğimiz araçtan inmeden akaryakıt satın alınması deneyimi ile devam edeceğiz. Maximum Mobil, kendi ekosistemi içerisinde satın alma deneyimini zenginleştirecek yeni iş ortakları ile hayatını devam ettirecek.” 

 


Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
KAPANIŞLAR (BIST)
BUGÜN 1000 TL NE OLDU?
1.031 TL        
BORSA
1.002 TL        
DOLAR
998 TL        
EURO
1.002 TL        
ALTIN
 
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.