İstanbul Boğazı gemi trafiğine açıldı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2024 08:23

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı "İstanbul Boğazı gemi trafiği, kısıtlı görüş (sis) nedeniyle çift yönde ve geçici olarak askıya alındı" açıklamasında bulundu. Öğlen saatlerine doğru gemi trafiği yeniden başladı.

Haberin Devamı

İstanbul'da etkili olan sis nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul Boğazı'nda gemi trafiğini geçici olarak askıya aldığını duyurdu. 

İstanbul Boğazı'nda, sis nedeniyle çift yönlü olarak askıya alınan gemi trafiği sisin dağılmasıyla birlikte açıldı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre, İstanbul Boğazı'nda oluşan sis yoğunluğu nedeniyle gemi trafiği çift yönlü olarak durduruldu.

Boğaz, öğle saatlerinde çift yönlü olarak gemi trafiğine açıldı.

VAPUR SEFERLERİ ERTELENDİ

İstanbul'da elverişsiz hava şartları nedeniyle bazı vapur seferleri ikinci duyuruya kadar yapılamayacak.

Şehir Hatlarından yapılan duyuruya göre, Beykoz-Eminönü Boğaz Hattı, Üsküdar-Karaköy-Eminönü, Beykoz-Sarıyer, Aşiyan-Anadolu Hisarı-Küçüksu (Ring), Çengelköy-Kabataş, Küçüksu-İstinye, Küçüksu-Beşiktaş-Kabataş, Rumeli Kavağı-Eminönü, Ortaköy-Beşiktaş-Eminönü, İstinye-Çubuklu Arabalı Vapur, Kadıköy-Kabataş, Beşiktaş-Kabataş-Karaköy-Kasımpaşa-Sütlüce-Eyüpsultan, Kadıköy-Kasımpaşa-Fener-Hasköy-Sütlüce-Eyüpsultan, Kadıköy-Sarıyer, Üsküdar-Aşiyan, Üsküdar-Karaköy-Eminönü hatlarında seferler gerçekleştirilemiyor.

Haberin Devamı

Öte yandan, İstanbul Boğazı ve çevresinde yoğun sis etkili oluyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!