D-Smart’ın kullanıcı sayısı 1 milyonu aştı

Güncelleme Tarihi:

D-Smart’ın kullanıcı sayısı 1 milyonu aştı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2009 10:49

Haberin Devamı

Doğan Yayın Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ,  kullanıcı sayısı 1 milyonu aşan D-Smart’ın dünyanın en hızlı büyüyen 4. platformu olduğunu söyledi.

Doğan TV Holding bünyesinde faaliyet gösteren D-Smart digital platformu, iki yılda 1 milyonu aşkın kullanıcıya ulaştı. D-Smart bayilerini ve çalışanlarını eğitmeyi amaçlayan ‘Turuncu Günler’e bu hafta Doğan Yayın Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ konuşmacı olarak katıldı. Yalçındağ, D-Smart’ın büyüme hızının önemli bir başarı olduğunu belirtti.

Yalçındağ, D-Smart’ın dünyanın en hızlı büyüyen 4. platformu olduğunu belirtti ve hedeflerinin Türkiye’deki tüm televizyonların D-Smart üzerinden seyredilmesi ve müşteri memnuniyeti olduğunu söyledi.

‘Birçok ülkeye yayıldı’ 
                  
Kaliteli ürün sunmak için dünyanın dört bir yanından teknoloji devleriyle çalışıldığını belirten Yalçındağ, yazılım ve ürün geliştirme konusunda da yoğun bir işbirliği içinde bulunulduğunu söyledi. Yalçındağ, D-Smart’ın teknolojisinin dünyanın pek çok ülkesine yayıldığını kaydetti.

D-Smart’ın HD yayın yapan ürünü HD-Smart’ı da anlatan Yalçındağ, HD yayın izlemenin yalnızca HD televizyon ile olamayacağını, bu yayını izlemek için HD uyumlu uydu alıcısının ve HD içerikli kanalların olması gerektiğini vurguladı.

Yalçındağ şunları söyledi: “D-Smart’ın HD yayın yapan ürünü HD-Smart’ta, 4 HD kanal yayın yapıyor. Bu kanallar şunlar: Kanal D HD, dünyanın önde gelen belgesel ve yaşam kanalı Discovery HD, dünyaca ünlü spor kanalı Eurosport HD ve UEFA ve Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları, filmler ile HD TV Smart. Animal Planet’in de HD yayınları çok yakında başlayacak.”

Avrupa Ligi de D-Smart’ta

Konuşmasında futbolun önemine de değinen Yalçındağ, 2009 ve 2012 yılları arasında futbola 460 milyon TL’lik yatırım yapıldığını, ayrıca D-Smart’ın futbol dışında geniş bir içeriğinin olduğunu vurguladı. Yalçındağ, yeni başlayacak Avrupa Ligi’nin de D-Smart ’ta yayınlanacağını ifade etti.
 
D-Smart’ın eğitim programı devam ediyor

İki yılda yayın yelpazesini genişleten D-Smart’ta, tematik kanallar, yerli ve yabancı kanallar, radyolar, ulusal kanallar mevcut. Ayrıca, tüketicilerin ‘D-Smart Extra Hizmetler’ içinde satın alarak izleyebilecekleri paket kanalları var. Paketler, Sinema paketi (3 kanal), Aile paketi (21 kanal) ve Full paketten (27 kanal) oluşuyor.   
‘Turuncu Günler’, D-Smart Gelişim Akademisi kapsamında, akademinin her yeni eğitim döneminde, medya dünyasından önemli bir ismin katılımıyla yapılıyor. Gelişim Akademisi,  tüm D-Smart bayi çalışanlarını eğitmeyi hedefliyor. İki yılda 36 ilde eğitim gerçekleştirildi ve 2 binin üzerinde kişiye eğitim verildi.

Bu yıl Akademi çalışması, 8 Haziran’da başladı. Bursa ve İstanbul’da yapıldı. Eğitim, Bodrum, İzmir, Ankara, Samsun, Trabzon, Erzurum, Diyarbakır, Antalya, Adana da sürecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!