Bu hisseleri önerdi

Güncelleme Tarihi:

Bu hisseleri önerdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2013 17:19

Deutsche Bank, bugün yayınladığı raporda en beğendiği hisseler portföyünden Doğuş Otomotiv`i çıkararak, yerine Emlak GYO`yu aldığını bildirdi

Haberin Devamı

Deutsche Bank, bugün yayınladığı raporda en beğendiği hisseler portföyünden Doğuş Otomotiv`i çıkararak, yerine Emlak GYO`yu aldığını bildirdi.

Emlak GYO için fiyat hedefini 3.30 TL olarak belirleyen Deutsche Bank, yüzde 23 geritiri potansiyelinin bu hisse yeyatırım için cazip olduğunu belirtti.

Deutsche Bank, Doğuş Otomotiv`i listeden çıkarmasına neden olarak ise 2013 3. çeyrek sonuçlarının beklentilerin yakalayamamasını gösterdi. 

CANLI BORSA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Deutsche Bank`ın en beğendiği hisseler listesinde Aksigorta, Bank Asya, Halkbank, Trakya Cam, Turkcell ve Türk Hava Yolları yer almaya devam ediyor.

Deutsche Bank yatırımcılara havacılık. telekom, gayrimenkul yatırım ortaklığı, sigorta ve cam sektörlerinin portföy ağırlıklarını artırma önerisinde bulunurken, metal ve madencilik, beyaz eşya, banka, içecek, perakende, inşaat, otomotiv, petrol-gaz ve enerji sektörü için ise ağırlıkların azaltılmasını önerdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!