Benzin ve motorine yılın ilk zammı

Güncelleme Tarihi:

Benzin ve motorine yılın ilk zammı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2009 00:03

Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve şehirlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor

Haberin Devamı

Akaryakıt ürünlerinden 95 oktan kurşunsuz benzine, 9 kuruş,  motorine 9-13 kuruş arasında zam yapıldı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara ve İzmir`de BP, Shell, Petrol Ofisi (PO) ve OPET bayilerinde 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı, 2,71 TL`den 2,80 TL`ye yükseldi.

İstanbul`da ise söz konusu dağıtım şirketlerinin bayilerinde 2,72 TL olan 95 oktan kurşunsuz benzin 2,81 TL`den satılmaya başladı.

Motorine ise 9-13 kuruş arasında değişen tutarlarda zam yapıldı. Buna göre motorin Ankara`nın BP, Opet ve Shell bayilerinde 2,56 TL, PO`da 2,54 TL, İstanbul`un BP ve Shell bayilerinde 2,51 TL, PO`da 2,49 TL, Opet`te 2,52 TL`den satılıyor.

İzmir`de ise motorinin fiyatı BP ve Shell`de 2,50 TL, Opet`te 2,51 TL, PO`da 2,48 TL olarak belirlendi.

Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve şehirlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!