Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2005 10:09
DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, hükümetin sert dille eleştirdi ve Türkiye`de kukla bir yapı oluşturulmaya çalışıldığını öne sürdü. Ağar parlamentodaki basın toplantısında şu mesajları verdi:
Ekonomi Batakta: Ekonomide vahim bir tablo yaşanıyor, ekonomi bir batağın içinde. İktidar kurtuluş için çırpınmıyor bile... Türkiye iç ve dış dünyadaki bir avuç faizci azınlığa çalıştı.
IMF, BDDK`yı Hizaya Çekmek İstiyor: IMF dünyada eşi, benzeri görülmemiş isteklerle Türkiye`nin önüne geliyor. IMF, (Riske hayır, kara evet) diyen yabancı yatırımcıların hamisi olarak AKP`yi sıkıştırarak BDDK`yı hizaya çekmek istiyor.
Yabancılara Televizyon Satışı: Hisselerin en az yüzde 51`i Türk vatandaşlarında olmalı. Türkiye`nin bütün kaynaklarını, bütün varlıklarını yok etme hakkına bu hükümet sahip değil.