Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2003 17:401dk okuma
Zorlu Grubu, kuruluşunun 50. yılını İstanbul ve Ankara´da gerçekleştirilecek resepsiyonlarla kutlayacak.
Tekstilde Taç, Linens ve Korteks markaları, dayanıklı tüketim sektöründe Vestel, finansta Denizbank ve enerjide Zorlu Enerji ile faaliyet gösteren Zorlu Grubu´nun 50. yıl kutlaması için yarın akşam Beylerbeyi Sarayı´nda davet verilecek.
Zorlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu ile Eş Başkan Zeki Zorlu´nun ev sahipliğinde yapılacak resepsiyonda, dünyaca ünlü solist Viktor Lazlo ile Avrupa´nın en iyi tenorlarından biri olan Erkan Akı performanslarını düet ile sergileyecekler.
Beylerbeyi Sarayı´nın otoporak kapasitesinin yeterli olmaması nedeniyle konukların katılımı için Bebek, Ortaköy ve Kabataş´tan motor seferleri düzenlenecek.
Zorlu Grubu´nun 50. yıl kutlamaları çerçevesinde, 26 Haziran´da da Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi´nde bir resepsiyon gerçekleştirilecek.
Kutlama törenlerine iş dünyası, sanat, spor, siyaset, medya, siviltoplum kuruluşları ile akademik çevreden çok sayıda kişi davet edildi. (A.A.)