Para kazanmanın ilginç yolları

13.12.2014 - 06:12 | Son Güncelleme :

Normal yollardan para kazanmak istemeyenler için...

<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/sarilmak.jpg">

Profesyonel Sarılma Servisi


Yanlış duymadınız. Aklınızda canlandırdığınız sarılmak, kucaklaşmaktan bahsediyorum. Bu şekilde de güzel bir kazanç sağlandığı doğrudur. Bir günlüğüne 360 dolar vererek profesyonel kucaklayıcınız olabilir. Los Angeles, Japonya ve İngiltere’de kabul gören bu yöntem sayesinde hiç tanımadığı yabancılara sarılan bir kişi güzel bir kazanç elde etti. Amacın ise insanların stresini sarılma yöntemi ile uzaklaştırmak!

ALTIN FİYATLARINDAKİ ANLIK DURUM İÇİN TIKLAYIN...

Kaynak: CNNTURK



<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/corap.jpg">

Kokmuş Çorapları Satmak

“Her şeyin bir alıcısı olduğunu unutmayın. Daha çok kazanmak ve rekabetten kaçmak için en acayip şeyleri satmayı deneyin” diyor TeamYMD. Bu otuzlarındaki eBay satıcısı, ilk seferinde kız arkadaşıyla birlikte sadece eğlence olsun diye “eskimiş, delinmiş, kokmuş çorap” satma işine girmiş ve ilk satıştan 12 dolar kazanınca müthiş zevk almış. “Daha sonrası kar topunun yuvarlanıp çığa dönüşme hikayesi” diyor. Ondan sonraki 2-3 sene boyunca sadece giydiği çorapları satarak 10.000 dolar kazanmış.



<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/kore_yemek.jpg">

Yemek Fotoğrafı Paylaşma

İnternette en çok yapılan eylemlerinden biri de sosyal paylaşım sitelerinde yemek fotoğrafı paylaşmak.

Ancak Güney Kore'de bu iş boyut atlamış durumda.
Ülkede kamera karşısında yemek yemek gençler arasında inanılmaz derecede popüler. Gençler webcam karşısında yemek yiyip bunu internette canlı olarak yayınlıyor.

Yemek yeme çılgınlığı işi bilenlere ayda 40 bin dolar kazandırabiliyor.
Güney Koreli afreeca.tv isimli internet sitesi ise gençlerin yemek yediği videoları canlı yayın formatında yayınlıyor.

Ekran karşısında yemek yerken enteresan danslar eden ve hikayeler anlatan gençler bunu yeni bir sosyalleşme alanı olarak görüyor.



<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/oyun_duty.jpg">

Profesyonel Oyun Hocası

Bir bilgisayar oyunu konusunda yardıma mı ihtiyacınız var? İşte bunu bir meslek haline dönüştüren kişiler, profesyonel oyun hocası adı altında size hizmet veriyor. Tüm hayatını oyunlara adamış bir kişinin yaşamını düşünün. Oldukça garip bir yöntem bile olsa gerçekten para kazanabilmeleri mümkün. Oyunlarda rakipleriniz karşısında sımsıkı bir duruş sergilemek istiyor ve yenilgiyi kabul etmiyorsanız, kendinize profesyonel bir hocası tutup, oyunun tüm ayrıntılarını öğrenebilirsiniz. Profesyonel oyun hocaları, web siteleri üzerinden hizmet veriyor ve kolaylıkla erişebiliyorsunuz.



<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/magaza_musteri.jpg">

Gizli Müşteri

Gizli Müşteri demek, bir mağazaya normal bir müşteri gibi girdikten sonra o mağazadaki deneyiminizi, izlenimlerinizi ve yorumlarınızı bir rapor haline getirip mağaza yönetimine sunmak demek. Çoğu kez o alışverişte satın aldığınız ürünler size o firma yönetimi veya aracı firma tarafından hediye ediliyor; veya teftiş edilecek yer bir restoran ise yediğiniz yemek yanınıza kar kalıyor.



<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/diski_toplama.jpg"> 

Profesyonel Dışkı Toplama Servisi

Evcil hayvanınızı çok seviyorsunuz. Ama onu dışarıda gezdirirken dışkısını toplamak size göre olmayabilir. Hatta sırf bu nedenle bile bir evcil hayvan edinmiyor olabilirsiniz. Bu konuda Atlanta Pooper Scooper Servisi yarımınıza koşuyor. Bu servis federal hükümet tarafından onaylıdır ve toplanan hayvan dışkıları belirli bir standarda da sahip.



<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/hacker_8.jpg">

Beyaz Şapkalı Bilgisayar Korsanı

Kötü niyetli bilgisayar korsanlarının yöntemlerini kullanarak iyi işler yapan bu bilgisayar dâhileri, şirketlerin güvenliklerini sağlayarak, sistemlerdeki açıkları bulup kapatılması için çalışıyor.



<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/Eric_Amaranth.jpg">

Seks koçu

New York’ta çalışan seks koçu Eric Amaranth, cinsel hayatları sorunlu çiftlere birbirlerini nasıl daha iyi tatmin edebileceklerini öğretiyor.
Saati 240 dolar olan hizmet için, çiftlerin onun önünde sevişmesi gerekiyor.
Amaranth'tan yardım alan ünlüler arasında 29 yaşındaki aktris Aniela McGuinness ve eşi Jourdan Tuchband da var.
Amaranth, Skype üzerinden online hizmet de veriyor. Yaklaşık 200 müşterisinin olduğunu ifade eden 36 yaşındaki Amaranth, Skype üzerinden tavsiyeler verdiği müşterilerinden ise saat başı 175 dolar aldığını söyledi.



<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/craigslist.jpg">

İkinci El İç Çamaşırı

İç çamaşırı sektörünün ne kadar kazançlı bir pazar olduğunu biraz düşündüğünüz de anlayabilirsiniz. Günlük çamaşırlar yerine özel tasarlanmış ve fetiş olarak adlandırılan iç çamaşırı pazarı, büyük paraların döndüğü bir pazar haline geldi. Bu tarz çamaşırların birinin sürekli olarak giyilmesinin istenmediği ve sürekli yeniliklerin istendiği göz önüne alınmış ve Craiglist adı verilen bir yolla, değiş – tokuş mantığında ikinci el çamaşırlar satılmaya başlamış.



<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/yilbasi_agaci.jpg">


Yılbaşı Ağacı Taciri

Bu işi yapan tacirler, ağaçları yetiştiren çiftçilerle anlaştıktan sonra bunları şehirdeki perakendecilere ulaştırıyor. Üretim sürecinin tamamını yönettikleri takdirde, elde edilen gelir artıyor.



<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/kemik_1.jpg">

Adli Kemik Uzmanı

Normal diş hekimlerinden çok daha fazla kazanan bu insanlar, diş, çene ve yüz kemiği kalıntıları inceliyor. Mahkemelerde, ısırma ve saldırının söz konusu olduğu davalarda uzman olarak da görev yapıyorlar.



<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/virgin_12.jpg"> 

Bekareti Satmak

Özellikle de kadınlar para kazanmak için bu yolu seçiyorlar. 700 bin dolara satılabilen bekaret, konusunda erkeklerden çok kadınların iyi para kazandığı biliniyor. Bakir bir erkeğin ise en fazla 3 bin dolara bekaretini sattığı biliniyor. Alex Steponov isimli bu adamın, Avustralyalı bir belgesel olan Virgins Wanted belgeselinde bekaretini sattı.



<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/golf_toplayici.jpg">

Golf Topu Toplayıcısı (Dalgıç)

Bu mesleği yapanlar, golf sahalarında bulunan su göletlerinde biriken topları toplamakla yükümlü. Bu işi yapanlar çoğunlukla topladıklar top başına ücret aldığı için daha çok ıslanmak gün sonunda daha fazla kazanmak anlamına geliyor.



<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/lezzet_avci.jpg">

Lezzet Yaratıcıları

Her geçen gün daha da karmaşık hale gelen gıda sektöründe, hem bilimsel açıdan yetkin hem de damak tadı gelişmiş olan çalışanlara ihtiyaç duyuyor. Lezzet yaratıcıları, doğal tatları inceleyerek laboratuar ortamında o tatları yapay olarak yeniden yaratmaya çalışır.



<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/karbon.jpg">

Karbon Yönetimi Danışmanı

Yeşil teknoloji, 'yeşil' (dolar) kazanmanın da yeni yollarından biri oldu. Karbon yönetimi danışmanları, müşterilerine bu yöndeki çevre politikaları ve teknolojilerle ilgili uzmanlık hizmeti veriyor. Birçok araç kullanan bu danışmanlar, karbon salınımlarının azaltılması, maddi tasarruf sağlanması konusunda da yardımcı oluyor.



<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/sac.jpg">

Saç Satışı

Postiş, kaynak saç ve peruk sektörünün geldiği nokta gerçekten harika. Kendi saçınızdan hiç farkı olmayan bu ek saçlar, ayrıca kazançlı bir pazarı da oluşturuyor. Saçı hızlı uzayan, bakımlı ve sağlıklı olarak nitelendirilen bir saça sahipseniz, saçınızı satarak para kazanabiliriz. Minimum 25 santimetre olmak üzere saçınızı gerçekten güzel fiyatlara satabilirsiniz.



<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/mike_merrill.jpg">

Hayatını Satmak

Mike Merril isimli sıra dışı bir adam, kendini 100.000 hisseye böldü ve hisselerin her birini 1 dolardan sattı. Hayatının geri kalanını ise hissedarların kararlarına bıraktı. Mike’ın yatırımcıları tam anlamıyla onun hayatını çalıştırıyor. Şirketlerde olduğu gibi bazen kısa vadeli olarak, bazen de uzun vadeli risklerde çalışıyor. Çeşitli deneylerde kullanılan Mike Merrill, hissedarların kararlarına göre çalışıyor ve hayatı tamamen onların elinde.


 
<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/jessica.jpg">

Vine ünvanı

Florida'da yaşayan 22 yaşındaki Jessica Vanessa, video paylaşım sitesi Vine'da yayınladığı videolar sayesinde hiç beklemediği bir üne kavuştu. Hatta bu sayede eskisinden daha fazla para kazanmaya başladı.
Sitedeki takipçi sayısını bir anda artıran Vanessa, bu sayede reklamcıların ve büyük şirketlerin de dikkatini çekti. Jessica Vanessa, şimdi birkaç dakikalık kliplerde kalçasını sallayarak öğretmenlik yaparken kazandığı paranın birkaç katını kazanabiliyor.



<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/Jason_Sadler.jpg">

Kiralık İnsan Gövdesi

Jason Sadler, The Million Dollar Home Page’den esinlenerek, reklamlar için vücudunu kiralamaya başladı. İlk önceleri farklı şirket logoları olan tshirtleri her gün giymeye başladı.
İlk başladığı zamanlarda fiyatlandırmayı, takvim yapraklarına göre yaptı. Şöyle ki, 1 yılda 365 gün var ve Jason Sadler 52. günde gelen bir iş için 52 dolar, 300. gün gelen bir iş için 300 dolar fiyat koydu. Bu fikri sayesinde de 66 bin doları hızlı bir şekilde kazanmış oldu. Söylenene göre Jason’ın vücudunu kiralama konusunda yetişemediği kadar çok talep var.



<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/telefon_53.jpg">

Gelecek Bilimci

Felsefe, sosyal bilime yeteri kadar hakim olup ve günlük hayattaki eğilimleri takip edebilen bu kişiler, gelecekte insanlığın ihtiyacını hissedeceği ve satın alacağı şeyleri bulmaya çalışır. Bazı büyük şirketler kendilerine gelecek yıllar için plan çizen ve yol gösteren bu kişilere yüksek ücretler ödeyebiliyor.



<ımg class="yeniImg" border="0" src="http://i.bigpara.com/i/55big/pamuk_circir.jpg">

Çırçır Makinesi Operatörü

İki yüz yıl önce icat edilmiş olan pamuk çırçır makinelerinin operatörlerine hala yüksek miktarda maaş ödeniyor


Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
9.916 Değişim: 2,05% Hacim : 115.166 Mio.TL Son veri saati : 18:05
Düşük 9.751 26.04.2024 Yüksek 9.956
Açılış: 9.763
32,4793 Değişim: -0,02%
Düşük 32,3718 26.04.2024 Yüksek 32,6033
Açılış: 32,4865
34,7471 Değişim: -0,64%
Düşük 34,6704 26.04.2024 Yüksek 35,0770
Açılış: 34,9718
2.439,56 Değişim: 0,14%
Düşük 2.430,39 26.04.2024 Yüksek 2.465,28
Açılış: 2.436,22
bigpara

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.