Güncelleme Tarihi:

Yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törende, 30 yılını dolduran yöneticilere sertifika, kıdem yılını dolduranlara plaket verildi.
Üretimde, inovasyonda ve marka güvenirliğinde öncü olma hedefiyle çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Pınar Et Genel Müdürü Hüseyin Demir, “Pınar Et olarak toplam işlenmiş et pazarında yüzde 19.1’lik tonaj payıyla da liderliğimizi devam ettiriyoruz” dedi.
“2050 yılında karbon nötr kuruluş olma yolundaki hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz” diyen Demir, “2030 yılı sonuna kadar sera gazı emisyonu yoğunluğumuzu yüzde 30 ve su ayak izimizi de yüzde 15 azaltmayı hedefliyoruz. Türkiye’de ambalajlı et sektöründe liderliğimizi sürdürürken yurtdışında da 30’dan fazla ülkede tüketicilerimizi Pınar lezzetleri ile buluşturmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.