Cumhurbaşkanı Erdoğan 'döviz kuru' açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan döviz kuru açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2017 15:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Döviz kuru üzerinden ekonomimize darbe vuruluyor, sanıyorlar ki her yerden saldırırlarsa pes edeceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, döviz kuru üzerinden Türk ekonomisine darbe vurulduğunu belirterek, "nereden saldırılırsa saldırılsın" pes edilmeyeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda 35. Muhtarlar Toplantısı'nda gündemdeki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Döviz kuru üzerinden ekonomimize darbe vuruluyor. Tüketimi ve üretimi yavaşlatmak, yatırımları engellemek için her fırsat kullanılıyor. AB başta olmak üzere pek çok uluslararası kuruluş ülkemize haksız ithamlar yöneltiyor" dedi.

##$HABER_1436682$##

Türkiye hakkında bazı raporlar hazırlandığını belirten Erdoğan, "Ne rapor hazırlarsanız hazırlayın, hazırladığınız raporlar bizi bağlamaz; sanıyorlar ki her yerden saldırırlarsa pes edeceğiz" ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!