Bildirimler
En Çok Arananlar
© Copyright 2026 - Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş
Kullanım Koşulları, Güvenlik Politikası, İletişim için bu linkleri kullanabilirsiniz. Login olduğunuz taktirde kullanım koşullarını ve gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz.
Piyasalar
Arama kriterinize uygun
sonuç bulunamadı.
Alarm Kurmak için Uygulamayı İndir
Piyasa alarmları ve daha fazlası için BigPara uygulamasını ücretsiz indir.
BigPara Uygulamasını telefonuna veya tabletine indirmek için QR kodunu tara.
Piyasalar
Arama kriterinize uygun
sonuç bulunamadı.
Alarm Kurmak için Uygulamayı İndir
Piyasa alarmları ve daha fazlası için BigPara uygulamasını ücretsiz indir.
BigPara Uygulamasını telefonuna veya tabletine indirmek için QR kodunu tara.
Fiyatları 15 dk. gecikmeli görmektesiniz.
Portföye Eklemek için Giriş Yap veya Üye Ol.
Bu işlemi gerçekleştirebilmek için hesabına giriş yap veya yeni bir üyelik oluştur.
Haftalık Değişim
%-3,29Aylık Değişim
%-3,29Yıllık Değişim
%+11,05Sektör
Elektrik Gaz Ve Su / Elektrik Gaz Ve Buhar
Genel Merkez
Levazım Mah. Vadi Cad. Zorlu Center No:2 İç Kapı No: 141 Beşiktaş/İstanbul
Genel Müdür
Enver Çevik
Endüstri
Her Türlü Yer Altı Ve Yer Üstü Enerjı Kaynakları Ile Güneş, Hıdrojen, Rüzgar, Akarsu, Göl, Denız Veya Yer Altı - Yer Üstü Termal Su Ve Buhar Gıbı Enerjı Kaynaklarından Faydalanmak Suretıyle Elektrık Ve Isı Enerjısı Üretımı Yapmak, Üretılen Elektrık Ve Isı Enerjısını Ve/Veya Kapasıteyı Toptan Satış Lısansı Sahıbı Tüzel Kışılere, Perakende Lısansı Sahıbı Tüzel Kışılere Ve Serbest Tüketıcılere Ikılı Anlaşmalar Yoluyla Satmak, Elektrık Enerjısını Üretmek Amacıyla Her Türlü Tesısı Kurmak, Işletmeye Almak, Devralmak, Kıralamak, Kıraya Vermek, Rüzgarla, Güneş Işınları Ile Faalıyet Gösteren Ve Elektrık Enerjısı Sağlamaya Yönelık Enerjı Santrallerının Parça Parça Veya Tüm Olarak Imalatını Ve Satışını Yapmak, Elektrık Ve Isı Üretımıne Ilışkın Buhar Trıbünlerı, Buhar Kazanları, Motorlar, Jeneratörler, Enerjı Enstrümanları, Fıltreler, Isı Gerı Kazanım Ünıtelerının Imalatını, Iç Ve Dış Tıcaretını Yapmak, Her Türlü Bıyolojık Ve Kımyasal Arıtma Sıstemlerı Atıklarının Gerı Kazanım Ünıtelerının Projelendırılmesını Yapmak, Kurulmuş Ve Kurulacak Dağıtım Şırketlerı Ile Iştırak Ilışkısıne Gırmek Ve Kurulmuş Veya Kurulacak Elektrık Enerjısı Üretım Şırketlerıne Iştırak Etmek.
Web Site
www.lydiayesilenerji.com
Piyasalar
Veriler, ilgili şirketin açıklama politikasına göre değişiklik gösterebilir.
Portföye Eklemek için Giriş Yap veya Üye Ol.
Bu işlemi gerçekleştirebilmek için hesabına giriş yap veya yeni bir üyelik oluştur.
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.