Yabancı yatırımcı hisse senedi aldı

Güncelleme Tarihi:

Yabancı yatırımcı hisse senedi aldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2017 16:20

Yurtdışı yerleşiklerin DİBS portföyü 22 Eylül haftasında 173.8 milyon dolar, hisse portföyü 70.8 milyon dolar arttı.

Haberin Devamı

Yurtdışında yerleşik kişilerin mülkiyetindeki devlet iç borçlanma senedi (DİBS) portföyü 22 Eylül ile biten haftada bir önceki haftaya göre piyasa fiyatı değişimi ve kur farkından arındırılmış olarak 173.8 milyon dolar arttı.

CANLI BORSA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

TCMB'nin internet sitesinde yer alan verilere göre yurtdışında yerleşik kişilerin mülkiyetindeki hisse portföyü ise 22 Eylül haftasında net 70.8 milyon dolar arttı. Yurtdışında yerleşik kişilerin mülkiyetindeki DİBS stoku 22 Eylül haftası itibarıyla 35.22 milyar dolardan 34.64 milyar dolara geriledi.

Yurtdışında yerleşik kişilerin mülkiyetindeki hisse senedi stoku ise 22 Eylül haftası itibarıyla 54.03 milyar dolardan 51.47 milyar dolara geriledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!