Marka yolculuğuna fındıkla çıktı

1dk okuma

Şebnem Pastanesi, marka yolculuğuna fındıkla çıktı.

Şebnem Pastanesi, marka yolculuğunu emin adımlarla sürdürüyor.

Faaliyetlerine 47 yıl önce başlayan ve kentin pastanecilik sektöründeki en eski isimlerinden olan Şebnem Pastanesi, marka yolculuğunu emin adımlarla sürdürüyor. Kentin en özel ürünü fındık ile farklı lezzetler yaratan firmanın işletmecisi Erkin Sevigen, “Bölge ekonomisinin en önemli kaynağı fındık. Biz de Şebnem Pastanesi olarak, fındık tüketimine iddialı olduğumuz fındıklı ürünlerimizle destek oluyoruz” dedi.

1966 yılından bu yana Giresun’da pastanecilik sektöründe hizmet veren firmanın işletmecisi Erkin Sevigen, yeni konseptleri ile sektörde fark yaratmaya devam ettiğini söyledi. Giresun’un en eski pastaneleri arasında bulunan Şebnem Pastanesi’nin özellikle fındıklı ürünleriyle büyük beğeni topladığını dile getiren Sevigen, fındığın hayat verdiği ürünlerinin oldukça talep gördüğünün altını çizdi. Erkin Sevigen, “En çok fındıklı krokanat ürünümüz talep görüyor. Ayrıca çikolata karışımı ürünlerimiz de büyük beğeni topluyor” diye konuştu.

Hem lezzette hem de kalitede farklıyız

Ürünlerine her geçen gün bir yenisini eklediklerini söyleyen Sevigen, halkın fındık tüketimine katkıda bulunduklarını dile getirdi. kobiden.com muhabiri Murat Gürsoy haberine göre; Sevigen,“Ürünlerimizin patentlerini de aldık. Özellikle krokanat ürünlerimizde çok iddialıyız. Bizim ürünlerimiz benzerlerinden hem lezzet hem de kalite açısından oldukça farklı” diye konuştu.

Pastanecilik sektöründe kurumsal bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini vurgulayan Sevigen, sektörde yaşanan sorunlara da değindi. Sevigen, “Son zamanlarda ‘merdiven altı pastaneciliği’ dediğimiz sağlıksız ortamlar da yapılan kalitesiz ürünlerin imalatı oldukça arttı. Bu ürünler halkın sağlığını tehlikeye sokuyor. Ayrıca maddi zararlara da neden oluyor. Bu anlamda 1966 yılından bu yana bölgeye hizmet veren bir firma olarak, tüketicileri bu konuda uyarıyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası: