7 Catering, 2013’ün ilk yarısında sergilediği performansla müşteri sayısını yüzde 60 artırdı.
İnşaattan otomotiv sektörüne, özel bahçe davetlerinden düğün ve nişan organizasyonlarına kadar birçok alanda faaliyet gösteren 7 Catering, 2013’ün ilk yarısında sergilediği performansla müşteri sayısını yüzde 60 artırdı. kobiden.com`un haberine göre; 7 Catering firma ortağı Ebru Erberdi firma olarak, günlük 500 kişilik üretim kapasitesi ve 25 çalışanı ile İstanbul’da A ve B plus müşteri kalitesine hitap eden butik bir firma olduklarını söyledi. Organik ürün imalatı yapmak amacıyla çiftlik yatırımı yaptıklarını kaydeden Erberdi, “7 Light markamızın hazırladığı menülerde kullanılmak üzere doğal üretim yumurta, süt, özel üretim zeytinyağı, zeytin ve şifalı bitkiler yetiştireceğimiz 7 Çiftliği’mizi de devreye almış bulunuyoruz” açıklamasını yaptı.
Şirket olarak 2012 ve 2013’ün ilk yarısında çok iyi bir performans sergilediklerini ifade eden Ebru Erberdi, yılın ilk yarısında yüzde 60’lık bir müşteri artışı olduğunu belirterek, bu performansın 2013 yılında kendilerini üçüncü şube için cesaretlendirdiğini söyledi.
Erberdi, 2014 yılı hedefleri doğrultusunda bin kişilik üretim kapasitelerini iki katına çıkarmayı planladıklarını aktardı. 2013 sonrasında İstanbul’da üçüncü şubeyi açmayı hedeflediklerini belirten Erberdi, bunun yanı sıra İstanbul dışında da yeni şubeler açabileceklerini söyledi. Firma olarak çok geniş yelpazede faaliyet gösterdiklerini ifade eden Erberdi, 7 Group çatısı altında faaliyet gösteren 7 Catering’in 2006 yılında kurulduğunu söyledi. Ebru Erberdi, “Deneyimli, genç, dinamik ekibimiz ile kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini ilke edindik. Catering alanında faaliyetlerimize başladığımız günden beri, kişiye veya çalışanlara özel hazırlanan, sağlıklı beslenme ve diyet yemek paketleri sunuyoruz” diye konuştu.