TÜPRAŞ hisseleri işleme başlayacak

TÜPRAŞ hisseleri işleme başlayacak
1dk okuma

Tüpraş'ta meydana gelen patlama sonrasında şirketten KAP'a açıklama yapılıncaya kadar Borsa İstanbul hisseyi geçici olarak işlemlere kapattı. Hisseler açıklamanın gelmesiyle birlikte saat 15:25'te yeniden işleme başlayacak.

Haberin Devamı

Borsa İstanbul'dan yapılan açıklama şöyle:

Şirketten istenen özel durum açıklaması KAP'ta yayınlanıncaya kadar TUPRS.E sırası, bağlı varantlar ve TUPRS payına dayalı vadeli işlem ve opsiyon sözleşmeleri geçici olarak işleme kapatılmıştır.

BİST'ten yeni açıklama: 

TUPRS.E sırası, bağlı varantlar ve TUPRS payına dayalı vadeli işlem ve opsiyon sözleşmeleri şirketten istenen özel durum açıklamasını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlaması sebebiyle saat 15:25'te sürekli işlem yöntemiyle işleme açılacaktır. Açılıştan önce işlem sıralarında ve sözleşmelerde emir iptal, fiyat kötüleştirme ve miktar azaltımı yapılabilecektir.

Haberle ilgili daha fazlası: