KAP ***TDGYO*** TREND GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

08.06.2022 - 18:39
KAP ***TDGYO*** TREND GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

***TDGYO*** TREND GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
.
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği

Açıklamalar

Ulusal bir dijital yayın organı olan BirGün tarafından kamuoyuna aktarılan ve Şirketimizle ilgili asılsız ve yalan habere ve bu habere dayandırılan söylentilere ilişkin Sermaye Piyasası Kurulunun, II-15.1 "Özel Durumlar Tebliği"nin, "Haber ve söylentilerin doğrulanması" başlıklı 9. Maddesine istinaden açıklama yapılması zarureti doğmuştur.
'Borsa İstanbul'daki Hamas' başlıklı Haberde Şirketimiz ve mevcut hakim ortakları hiçbir kaynağa dayandırılmadan Hamas ile ilişkilendirilmiştir. 30.05.2022 tarihinde yaptığımız özel durum açıklamasında da belirttiğimiz gibi Haşmet Aslan dışında hiçbir ortağımız OFAC listesinde yer almamıştır. Bu açıdan sair şirket ortaklarımızın Amerikan Hazine Bakanlığı'nın soruşturmasında yer aldığı iddiası katiyen yalandır. OFAC listesinde yer alan Haşmet Aslan'ın ise daha önce yapılan açıklamada belirtildiği gibi şirketimiz ile ilişkisi kalmamıştır. 30.05.2022 tarihli özel durum açıklamamızda da belirttiğimiz gibi OFAC'a yapılacak başvurumuz en kısa sürede ibraz edilmek üzere hazırlanmaktadır.
Asılsız ve yalan bir haber yaparak şirketimize ve ortaklarımıza yönelik çirkin ithamlarda bulunan dijital yayın organı BirGün'e yönelik hukuki süreç derhal başlatılacaktır. Sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi veren, söylenti çıkaran, haber veren, yorum yapan veya rapor hazırlayan ya da bunları yayan ve bu suretle menfaat sağlayanlar mer'i mevzuat tahtında cezalandırılacağı unutulmamalıdır.
Tüm Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla arz ederiz. 





http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1036157


BIST
Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
10.358 Değişim: 0,00% Hacim : 113.604 Mio.TL Son veri saati : 18:10
Düşük 10.270 11.07.2025 Yüksek 10.441
Açılış: 10.416
40,2034 Değişim: 0,08%
Düşük 40,1843 14.07.2025 Yüksek 40,2361
Açılış: 40,1843
46,9488 Değişim: -0,26%
Düşük 46,8784 14.07.2025 Yüksek 47,0733
Açılış: 47,0707
4.338,07 Değişim: 0,07%
Düşük 4.335,89 14.07.2025 Yüksek 4.361,79
Açılış: 4.335,89
bigpara

Copyright © 2025 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.