KAP ***TCELL*** TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. (İhraç Tavanına İlişkin Bildirim)

13.01.2025 - 12:22
KAP ***TCELL*** TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. (İhraç Tavanına İlişkin Bildirim)

***TCELL*** TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. (İhraç Tavanına İlişkin Bildirim)

İhraç Tavanına İlişkin Bildirim
Özet Bilgi
Borçlanma Aracına İlişkin Yatırımcı Toplantıları Planı
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Yetkili Organ Karar Tarihi
19.09.2024
İhraç Tavanı Tutarı
1.000.000.000
Para Birimi
USD
İhraç Tavanı Kıymet Türü
Borçlanma Aracı
Satış Türü
Yurtdışı Satış
Yurt İçi / Yurt Dışı
Yurt Dışı
SPK Başvuru Tarihi
31.10.2024
SPK Başvuru Sonucu
ONAY
SPK Onay Tarihi
28.11.2024
İhraç Tavanı Son Geçerlilik Tarihi
28.11.2025
Ek Açıklamalar
Şirketimiz, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) mevzuatı "Rule 144A" ve ABD dışı mevzuatı "Regulation S" formatında, Türkiye dışında nitelikli yatırımcılara satılmak üzere sürdürülebilir tahvil ve tahvil niteliğinde borçlanma aracı ihraç etmeyi planlanmaktadır. Bu kapsamda, yetkilendirilmiş olan bankaların organize edeceği, Şirketimiz yöneticilerinin katılımı ile Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri'nde 13 Ocak 2025 tarihinden itibaren yatırımcı toplantıları düzenlenmesi planlanmaktadır. Tahvillerin ihracına ilişkin nihai karar, ihraç tutarı ve koşulları, söz konusu toplantıları takiben piyasalardaki gelişmelere göre belirlenecektir. Borçlanma araçlarının İrlanda Borsası'na (Euronext Dublin) kote edilerek, bu borsada yer alan Global Exchange Market ("GEM")'te işlem görmesi planlanmaktadır. Borçlanma araçlarına ilişkin kredi derecelendirme notlarının, S&P Global tarafından BB, Fitch Ratings tarafından ise BB- olarak derecelendirilmesi beklenmektedir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
http://www.kap.org.tr/Bildirim/1379341

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
9.688 Değişim: 3,16% Hacim : 61.637 Mio.TL Son veri saati : 12:20
Düşük 9.570 12.05.2025 Yüksek 9.710
Açılış: 9.611
bigpara

Copyright © 2025 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.