KAP ***SURGY*** SUR TATİL EVLERİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (Payların Geri Alınmasına İlişkin Bildirim)

18.12.2024 - 15:58
KAP ***SURGY*** SUR TATİL EVLERİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (Payların Geri Alınmasına İlişkin Bildirim)

***SURGY*** SUR TATİL EVLERİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (Payların Geri Alınmasına İlişkin Bildirim)

Payların Geri Alınmasına İlişkin Bildirim
Özet Bilgi
Pay Geri Alım Programının Genel Kurulda Onaylanması ve Başlatılması
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Evet
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Düzeltme Nedeni
Pay Geri Alım Programı (Program)'nın Genel Kurulda Kabül Edilmesi, Genel Kurul tutanak Ekinde İmzalanan Programın Eklenmesi, Programın başlangıç ve bitiş tarihlerinin belirtilmesi
Geri Alım İşlemini Gerçekleştiren Ortaklık
SUR TATİL EVLERİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
Geri Alım İşlemine Konu Ortaklık
SUR TATİL EVLERİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
Geri Alım İşleminin Niteliği
Geri Alım Programı Çerçevesinde
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
27.11.2024
Varsa Geri Alım Programının Uygulanacağı Süre
Pay Geri Alım Programı'nın süresi, programın genel kurul onay tarihinden itibaren azami 1 (bir) yıldır.
Geri Alıma Konu Azami Pay Miktarı (Nominal TL)
2.000.000
Geri Alım İçin Ayrılan Fonun Toplam Tutarı (TL)
150.000.000
Geri Alım Yapılması Planlanan Dönem
İşleme Konu Pay
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi
Nominal Tutar (TL)
Sermayeye Oranı (%)
B Grubu, SURGY, TRESRTE00023
23.12.2024
23.12.2025
2.000.000
1,19403
Geri Alım İşlemlerinin Detayları
İşleme Konu Pay
İşlem Tarihi
İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL)
Sermayeye Oranı (%)
İşlem Fiyatı (TL/Adet)
Program Çerçevesinde Daha Önce Geri Alınan Payların Nominal Tutarı (TL)
Varsa Bu Paylara Bağlı İmtiyazlar
B Grubu, SURGY, TRESRTE00023
Ek Açıklamalar
Şirket'imizin 18.12.2024 tarihinde (Bugün) yapılmış Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, ilgili mevzuat çerçevesinde hazırlanmış olan Pay Geri Alım Programı ("Program") çerçevesinde geri alıma başlanmasına,
Program kapsamında ilk etap geri alım işlemleri için başlangıç tarihinin 23.12.2024 ve bitiş tarihinin 23.12.2025 olarak belirlenmesine oy birliği ile karar verilmiştir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Eklenen Dokümanlar
EK: 1
SURGY PAY GERİ ALIM PROGRAMI 2024.pdf - Geri Alım Programı
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
http://www.kap.org.tr/Bildirim/1366648

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
9.365 Değişim: -1,18% Hacim : 77.542 Mio.TL Son veri saati : 16:55
Düşük 9.278 09.04.2025 Yüksek 9.473
Açılış: 9.399
bigpara

Copyright © 2025 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.