KAP ***PCILT*** PC İLETİŞİM VE MEDYA HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET A.Ş. (Geri Alınan Payların Elden Çıkarılması)

07.05.2026 - 22:54
KAP ***PCILT*** PC İLETİŞİM VE MEDYA HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET A.Ş. (Geri Alınan Payların Elden Çıkarılması)

***PCILT*** PC İLETİŞİM VE MEDYA HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET A.Ş. (Geri Alınan Payların Elden Çıkarılması)

Geri Alınan Payların Elden Çıkarılması
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Geri Alınan Payların Elden Çıkarılması
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
İşleme Konu Ortaklık
PC İletişim ve Medya Hizmetleri Sanayi Ticaret A.Ş.
İşlemi Gerçekleştiren Ortaklık
PC İletişim ve Medya Hizmetleri Sanayi Ticaret A.Ş.
İlgili Geri Alım Programının Tarihi
24.10.2024-24.03.2025 tarihleri arasında gerçekleştirilen geri alım işlemleri, 24.03.2025-17.11.2025 tarihleri arasında gerçekleştirilen geri alım işlemleri
Açıklamalar
Şirketimizin sona eren iki geri alım programı kapsamında, ilgili düzenlemelere uygun olarak sermayesinin %6,46'sını temsil eden toplam 7.650.028 TL nominal değerli pay geri alınmıştır. Bu kapsamda, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-22.1 sayılı Geri Alınan Paylar Tebliği ("Tebliğ") hükümleri ile Borsa'nın özel işlem bildirimlerine ilişkin kuralları çerçevesinde çerçevesinde, 07.05.2026 tarihinde toplam 5.000.000 TL nominal değerli PC İletişim ve Medya Hizmetleri Sanayi Ticaret A.Ş. paylarının son 10 işgünü Borsadaki AOF ortalaması esas alınarak belirlenen fiyat üzerinden borsada özel işlem bildirimi yoluyla Hedef Portföy Birinci Hisse Senedi (TL) Fonu (Hisse Senedi Yoğun Fon)'na (NNF kodlu) satışı gerçekleştirilmiştir.
Aşağıdaki tablodaki Gerçekleşen Kazanç/Kayıp Tutarı'nın hesaplanmasında, geri alınan payların 30 Nisan 2026 tarihli satın alma gücüne göre endekslenmiş maliyeti esas alınmış olup, ilgili tutar özkaynaklar altında muhasebeleştirilecektir.
Geri Alınan Payların Satışı Tablosu
İşleme Konu Pay Kodu
İşlem Tarihi
İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL)
İşleme Konu Payların Sermayeye Oranı (%)
İşlem Fiyatı (TL/Adet)
Kalan Payların Sermaye Oranı (%)
Gerçekleşen Kazanç/Kayıp Tutarı (TL)
Varsa Bu Paylara Bağlı İmtiyazlar
PCILT
07/05/2026
5.000.000
% 4,225
27,62
% 2,239
30.639.461
Yoktur.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
http://www.kap.org.tr/Bildirim/1602888

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
14.368 Değişim: -1,89% Hacim : 169.114 Mio.TL Son veri saati : 18:10
Düşük 14.266 15.05.2026 Yüksek 14.538
Açılış: 14.526
45,5176 Değişim: 0,19%
Düşük 45,4346 15.05.2026 Yüksek 45,5707
Açılış: 45,4346
52,9944 Değişim: -0,30%
Düşük 52,9412 15.05.2026 Yüksek 53,2525
Açılış: 53,1539
6.644,89 Değişim: -2,19%
Düşük 6.607,41 15.05.2026 Yüksek 6.828,43
Açılış: 6.793,88
bigpara

Copyright © 2026 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.