KAP ***PBT* *PBTR*** PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş. (Genel Kurul Bildirimi)

25.07.2025 - 14:20
KAP ***PBT* *PBTR*** PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş. (Genel Kurul Bildirimi)

***PBT* *PBTR*** PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş. (Genel Kurul Bildirimi)

Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
03/07/2025
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Karar Tarihi
25/07/2025
Genel Kurul Toplantı Türü
Olağanüstü (Extraordinary)
Olağan Genel Kurul Toplantısı ise Ait Olduğu Hesap Dönemi
-
Tarih
25/07/2025
Saati
10:00
Adresi
PASHA Bank Genel Müdürlük Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak, PASHA Plaza N2/7 34415 Kağıthane / İstanbul - Türkiye
Gündem
1. Açılış; Toplantı Başkanlığı'nın oluşturulması ve Olağanüstü Genel Kurul Tutanağının imzalanması için yetki verilmesi, 2. Yönetim Kurulu üye sayısının belirlenmesi, Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi ve görev sürelerinin belirlenmesi; Sermaye Piyasası Kurulu'nca düzenlenen Kurumsal Yönetim İlkelerinin 4.4.7. İlkesi gereğince, Yönetim Kurulu Üyelerinin Banka dışında aldığı görevler ve gerekçesi hakkında Genel Kurul'a bilgi verilmesi, 3. Yönetim Kurulu Üyelerinin huzur hakkı ve ücretlerinin tespit edilmesi, 4. Dilek ve öneriler; kapanış
Alınan Kararlar / Görüşülen Konular
Gündemin 2. Maddesi gereğince; Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi, üye sayısının ve görev sürelerinin belirlenmesine ilişkin teklifin Genel Kurul onayına sunulması çerçevesinde, Yönetim Kurulu üye sayısının Genel Müdür dahil 9 (Dokuz) kişi olarak belirlenmesine; Sn. Ayşe Hale YILDIRIM'ın diğer Yönetim Kurulu üyelerinin kalan görev sürelerinin sona ereceği tarih olan 16 Mart 2026 tarihine kadar görev yapmak üzere yönetim kurulu üyesi olarak seçilmesine; 16 Mart 2023 tarihli Olağan Genel Kurul toplantısında 3 yıl süreyle yönetim kurulu üyeliklerine seçilmiş olan ekli kararda bilgileri yer alan üyelerin üyeliklerinin görev süreleri boyunca devam etmesine; Gündemin 3. Maddesi gereğince; Yönetim Kurulu Üyelerinin huzur hakkı ve ücretlerinin tespit edilmesine ilişkin teklifin Genel Kurul onayına sunulması çerçevesinde, Yönetim Kurulu Üyeleri içerisinden Aday Gösterme ve Ücretlendirme Komitesi tarafından belirlenecek her bir Yönetim Kurulu Üyesine ödenecek olan huzur hakkı tutarının, üyelerin toplantı, toplantı öncesi ve sonrası hazırlık ve görevlerini yerine getirmek için harcayacakları zaman dikkate alınarak Aday Gösterme ve Ücretlendirme Komitesinin takdirine bağlı olarak belirlenmesine ve ekli karar yer alan sınırlar dahilinde huzur hakkı ödenmesine; katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.
Genel Kurul Tescil Tarihi
Açıklamalar
PASHA Yatırım Bankası A.Ş.'nin 25 Temmuz 2025 tarihinde Genel Müdürlük merkezinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda alınan kararları içeren toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesi ekte yer almaktadır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
http://www.kap.org.tr/Bildirim/1466537

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
13.093 Değişim: -1,45% Hacim : 145.379 Mio.TL Son veri saati : 18:10
Düşük 12.945 13.03.2026 Yüksek 13.259
Açılış: 13.253
44,1906 Değişim: 0,16%
Düşük 44,1052 13.03.2026 Yüksek 44,2158
Açılış: 44,1219
50,6206 Değişim: -0,62%
Düşük 50,5795 13.03.2026 Yüksek 51,0737
Açılış: 50,9363
7.185,61 Değişim: -0,29%
Düşük 7.131,21 13.03.2026 Yüksek 7.286,76
Açılış: 7.206,33
bigpara

Copyright © 2026 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.