KAP ***ODINE*** ODİNE SOLUTİONS TEKNOLOJİ TİCARET VE SANAYİ A.Ş. (Özel Durum Açıklaması (Genel))
***ODINE*** ODİNE SOLUTİONS TEKNOLOJİ TİCARET VE SANAYİ A.Ş. (Özel Durum Açıklaması (Genel))
Özel Durum Açıklaması (Genel)
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz, küresel teknoloji liderlerinden Huawei ile bir iş ortaklığı anlaşması imzalamıştır.
Odine'in sektörel uzmanlığı, pazar tecrübesi ve teknik yetkinliği ile Huawei'nin güçlü ürün portföyünün birleşiminin; dijital dönüşüm projelerinde uçtan uca çözümler sunulmasına ve güçlü bir ekosistem oluşturulmasına katkı sağlaması öngörülmektedir.
Yapılan bu iş birliği kapsamında, Şirketimizin Huawei'nin ağ (network) ve veri depolama (storage) çözümlerini portföyüne dahil ederek; bu ürünlerin Türkiye'deki kurumsal projelerde kullanımı ve entegrasyonuna yönelik çalışmalar yürütmesi amaçlanmaktadır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla,
İşbu açıklamanın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması halinde Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
http://www.kap.org.tr/Bildirim/1434427
- BIST
- DOLAR
- EURO
- ALTIN

