KAP Nortel Networks Netas Telekomunikasyon A.S.'nden ...

14.12.2005 - 00:00
KAP  Nortel Networks Netas Telekomunikasyon A.S.'nden ...
***NETAS*** Nortel Networks Netas Telekomunikasyon A.S.'nden gelen yazi: Sirketimizin 13 Aralik 2005 gunu yapilan yonetim kurulu toplantisinda; Yonetim kurulu uyesi Claudio Morfe'nin istifasi ile acik bulunan yonetim kurulu uyeligine Turk Ticaret Kanunu'nun 315. maddesi uyarinca, Sharon Rolston'un uc yillik gorev suresinin kalan kismini tamamlamak ve ilk toplanacak genel kurulun onayina sunulmak uzere secilmesine, kendisine birince derece imza yetkisi verilmesine, keyfiyetin tescil ve ilanina oybirligi ile karar verilmistir. ***NETAS*** G112848
Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
9.668 Değişim: 1,33% Hacim : 107.368 Mio.TL Son veri saati : 18:05
Düşük 9.517 16.05.2025 Yüksek 9.678
Açılış: 9.543
bigpara

Copyright © 2025 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.