KAP ***METUR*** METEMTUR YATIRIM ENERJİ TURİZM VE İNŞAAT A.Ş. (Kurumsal Yönetim Bilgi Formu (Güncelleme) - Pay Sahipleri)

25.02.2025 - 18:26
KAP ***METUR*** METEMTUR YATIRIM ENERJİ TURİZM VE İNŞAAT A.Ş. (Kurumsal Yönetim Bilgi Formu (Güncelleme) - Pay Sahipleri)

***METUR*** METEMTUR YATIRIM ENERJİ TURİZM VE İNŞAAT A.Ş. (Kurumsal Yönetim Bilgi Formu (Güncelleme) - Pay Sahipleri)

1. PAY SAHİPLERİ
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
1. PAY SAHİPLERİ
1.1. Pay Sahipliği Haklarının Kullanımının Kolaylaştırılması
1.2. Bilgi Alma ve İnceleme Hakkı
1.3. Genel Kurul
Bağış ve yardımlara ilişkin politikanın kabul edildiği genel kurul tutanağının yer aldığı KAP duyurusunun bağlantısı
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1281053
1.4. Oy Hakları
En büyük pay sahibinin ortaklık oranı
% 15,93
1.5. Azlık Hakları
1.6. Kar Payı Hakkı
Yönetim kurulunun genel kurula karın dağıtılmamasını teklif etmesi halinde bunun nedenleri ve dağıtılmayan karın kullanım şeklini belirten genel kurul gündem maddesine ilişkin tutanak metni
Şirketimiz tarafından Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri II, 14.1 No'lu "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca hazırlanan ve Ventera Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. tarafından denetlenen 01.01.2024-31.12.2024 hesap dönemine ait konsolide finansal tablolarımıza göre 17.151.477-TL. "Net Dönem Karı" oluşmuş, VUK hükümleri gereğince ise 17.287.454-TL `'Net Dönem Zararı" oluşmuş olup SPK'nın kar dağıtımına ilişkin düzenlemeleri dahilinde 2024 hesap dönemine ilişkin olarak herhangi bir kar dağıtımı yapılamayacağı hususunda pay sahiplerinin bilgilendirilmesine ve bu hususun Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.
Yönetim kurulunun genel kurula karın dağıtılmamasını teklif etmesi halinde ilgili genel kurul tutanağının yer aldığı KAP duyurusunun bağlantısı
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1394206
Genel Kurul Toplantıları
Genel Kurul Tarihi
Genel kurul gündemiyle ilgili olarak şirkete iletilen ek açıklama talebi sayısı
Pay sahiplerinin genel kurula katılım oranı
Doğrudan temsil edilen payların oranı
Vekaleten temsil edilen payların oranı
Şirket'in kurumsal internet sitesinde her gündem maddesiyle ilgili olumlu ve olumsuz oyları da gösterir şekilde genel kurul toplantı tutanaklarının yer aldığı bölümün adı
Kurumsal internet sitesinde genel kurul toplantısında yöneltilen tüm soru ve bunlara sağlanan yanıtların yer aldığı bölümün adı
Genel kurul toplantı tutanağının ilişkili taraflarla ilgili madde veya paragraf numarası
Yönetim kuruluna bildirimde bulunan imtiyazlı bir şekilde ortaklık bilgilerine ulaşma imkanı bulunan kişi sayısı (İçeriden öğrenenler listesi)
KAP'ta yayınlanan genel kurul bildiriminin bağlantısı
03/05/2024
0
% 50,45
% 8,3
% 42,15
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1285668

http://www.kap.org.tr/Bildirim/1395781

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
9.860 Değişim: -8,72% Hacim : 170.956 Mio.TL Son veri saati : 18:05
Düşük 9.807 19.03.2025 Yüksek 10.378
Açılış: 10.060
37,9487 Değişim: 0,37%
Düşük 37,7975 20.03.2025 Yüksek 38,1018
Açılış: 37,808
41,7383 Değişim: 0,83%
Düşük 41,3554 20.03.2025 Yüksek 42,0763
Açılış: 41,3939
3.726,74 Değişim: 0,58%
Düşük 3.704,21 20.03.2025 Yüksek 3.735,28
Açılış: 3.705,24
bigpara

Copyright © 2025 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.