KAP ***MEMSA*** MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

24.11.2019 - 21:38
KAP ***MEMSA*** MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

***MEMSA*** MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği

Açıklamalar

   İlgi: 04.01.2019-08.01.2019-25.01.2019 tarihli açıklamalarımız
Şirketimizin 20.11.2019 tarihli genel kurul toplantısının hemen ardından çeşitli mecralarda şirketimiz hakkında bazı spekülasyonların başlatıldığı görülmekte ve bunlar yakından izlenmektedir. Bu spekülasyon ve paylaşımlara ilişkin olarak hukuki inceleme süreci yürütülmektedir. Öte yandan, Sermaye Piyasası Kanunu ilgili maddeleri çerçevesinde Kurul'a da şikayette bulunulacaktır. Bu minvalde, yatırımcılarımızın özellikle şirketimiz hisse senetlerinin değerine ilişkin paylaşımlara itibar etmemelerini, somut olmayan ve teyit edilmemiş spekülasyonlara karşı dikkatli olmalarını, alım-satım kararlarını verirken şirketimizin mali tabloları ve özel durum açıklamalarını dikkate alarak karar vermelerinin gereğini şu aşamada kamuya açıklanmamış mahiyette herhangi bir planlamamızın bulunmadığını,şirketimizin ödenmiş sermayesinin önemli kısmının geçmiş yıl zararları nedeniyle kaybedilmiş olduğunu ve buna yönelik olarak TTK376 maddesi kapsamında alınacak tedbirlerin şirketimizin yakın zamanda toplantıya davet edilecek olan Genel Kurul tarafından karara bağlanacağını, yönetimimizin geçmişte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de hisse senedi alım satım kararlarından sorumlu tutulamayacağını, bu konularda şirketimiz tarafından daha önce ilgide belirtilen açıklamaların yapıldığını önemle hatırlatırız.
 





http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/800211


BIST

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
9.322 Değişim: 0,00% Hacim : 108.227 Mio.TL Son veri saati : 18:05
Düşük 9.268 21.04.2025 Yüksek 9.478
Açılış: 9.343
38,2499 Değişim: 0,10%
Düşük 38,2047 22.04.2025 Yüksek 38,2551
Açılış: 38,212
44,1298 Değişim: 0,11%
Düşük 43,8820 22.04.2025 Yüksek 44,1596
Açılış: 44,0795
4.290,58 Değişim: 1,93%
Düşük 4.195,62 22.04.2025 Yüksek 4.297,81
Açılış: 4.209,41
bigpara

Copyright © 2025 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.