KAP ***MEDTR*** MEDİTERA TIBBİ MALZEME SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim)

22.01.2025 - 17:13
KAP ***MEDTR*** MEDİTERA TIBBİ MALZEME SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim)

***MEDTR*** MEDİTERA TIBBİ MALZEME SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim)

Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Özet Bilgi
Kayıtlı Sermaye Tavanının Artırılması ve Süresinin Uzatılması
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
22.01.2025
İlgili İşlem
Kayıtlı Sermaye Tavanı Artırımı
Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
135.000.000
Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
1.000.000.000
Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni)
31.12.2029
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No
6
SPK Başvuru Tarihi
22.01.2025
Ek Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 22/01/2025 tarihli toplantısında,
Şirket'in 135.000.000 (yüzotuzbeş milyon) Türk Lirası olan mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı'nın 1.000.000.000 (bir milyar) Türk Lirası'na çıkarılması ve kayıtlı sermaye tavanı süresinin 2025-2029 yılları için geçerli olmak üzere 5 (beş) yıl daha uzatılmasına,
Bu doğrultuda, Şirket Esas Sözleşmesi'nin "Sermaye ve Payların Nev'i" başlıklı 6'ncı maddesinin aşağıdaki şekilde tadil edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Ticaret Bakanlığı'na gerekli başvurularda bulunulması ve gerekli izinlerin alınmasını takiben madde değişikliğinin yapılacak ilk Genel Kurul'da pay sahiplerinin onayına sunulmasına karar verilmiştir.
Şirketimiz Yönetim Kurulu kararına istinaden bugün (22/01/2025) Sermaye Piyasası Kurulu'na gerekli başvuru yapılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1
Meditera Tıbbi_Tadil Metni.pdf
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
http://www.kap.org.tr/Bildirim/1383532

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
9.799 Değişim: -0,08% Hacim : 46.119 Mio.TL Son veri saati : 14:37
Düşük 9.766 05.02.2025 Yüksek 9.842
Açılış: 9.822
35,9258 Değişim: -0,02%
Düşük 35,9165 05.02.2025 Yüksek 35,9756
Açılış: 35,9325
37,4537 Değişim: 0,28%
Düşük 37,3108 05.02.2025 Yüksek 37,5177
Açılış: 37,3502
3.314,37 Değişim: 0,85%
Düşük 3.282,44 05.02.2025 Yüksek 3.324,36
Açılış: 3.286,34
bigpara

Copyright © 2025 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.