KAP ***LOGO*** LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Özel Durum Açıklaması (Genel))

24.02.2026 - 09:34
KAP ***LOGO*** LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Özel Durum Açıklaması (Genel))

***LOGO*** LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Özel Durum Açıklaması (Genel))

Özel Durum Açıklaması (Genel)
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
05.01.2024
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
5 Ocak 2024 tarihli açıklamamızda belirttiğimiz üzere; Şirketimizin Fintek alanındaki yatırımlarını sürdürme ve büyütme hedefi çerçevesinde, çözüm portföyümüzü bankacılık ve gömülü finans servisleriyle zenginleştirmeye devam ediyoruz.
Bu çerçevede ülkemizin açık bankacılıkla ilgili regülasyonları kapsamında faaliyet göstermek üzere 29 Kasım 2022'de Grubumuz bünyesinde kurduğumuz bağlı ortaklığımız Logo Ödeme Hizmetleri A.Ş. 6493 Sayılı Kanun'un 12.maddesinin 1.fıkrasının f ve g bentlerinde belirtilen ödeme hizmetlerini sunmak ve ödeme kuruluşu olarak faaliyette bulunmak üzere yaptığı faaliyet izni başvurusu TCMB tarafından onaylanmıştır.
Fintek servislerimizin gelir modeli yıllık paket aboneliği ve işlem başına kontör olarak kurgulanmış olup Şirketimizin toplam faturalanan gelirleri içinde %52 paya sahip SaaS gelirlerini önemli ölçüde artırması öngörülmektedir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
http://www.kap.org.tr/Bildirim/1560728

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
13.110 Değişim: 1,29% Hacim : 64.578 Mio.TL Son veri saati : 13:01
Düşük 13.063 05.03.2026 Yüksek 13.203
Açılış: 13.063
43,9957 Değişim: 0,09%
Düşük 43,9513 05.03.2026 Yüksek 44,0005
Açılış: 43,9582
51,2581 Değişim: 0,09%
Düşük 51,0837 05.03.2026 Yüksek 51,3786
Açılış: 51,2123
7.294,00 Değişim: 0,49%
Düşük 7.242,29 05.03.2026 Yüksek 7.348,43
Açılış: 7.258,13
bigpara

Copyright © 2026 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.