KAP ***KFEIN*** KAFEİN YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş. (Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim)

23.03.2026 - 17:22
KAP ***KFEIN*** KAFEİN YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş. (Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim)

***KFEIN*** KAFEİN YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş. (Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim)

Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
Özet Bilgi
2025 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi
Olağan Genel Kurul
Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi
01.01.2025
Hesap Dönemi Bitiş Tarihi
31.12.2025
Karar Tarihi
23.03.2026
Genel Kurul Tarihi
27.04.2026
Genel Kurul Saati
13:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih
26.04.2026
Ülke
Türkiye
Şehir
İSTANBUL
İlçe
ESENLER
Adres
Çifte Havuzlar Mah. Eski Londra Asfaltı Cad. Kuluçka Mrk. A2 Blok No:151/1B İç Kapı No: B01 Esenler İstanbul
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması.
2 - Şirket Yönetim Kurulu'nca hazırlanan 2025 yılı Faaliyet Raporunun okunması, müzakeresi ve onaylanması.
3 - 2025 yılı hesap dönemine ilişkin Bağımsız Denetim Rapor Özetinin okunması, müzakeresi ve onaylanması.
4 - 2025 yılı hesap dönemine ilişkin Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması.
5 - 2024 yılı TSRS Uyumlu Sürdürülebilirlik Raporu'nun okunması, müzakeresi ve onaylanması.
6 - Yönetim Kurulu üyelerinin 2025 yılı faaliyetlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmesi.
7 - Kâr dağıtımı konusundaki şirket Yönetim Kurulu teklifinin görüşülerek karara bağlanması.
8 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri uyarınca 2026 yılı için Bağımsız Denetim Şirketi'nin seçimi
9 - Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu ("KGK") tarafından yayımlanan Türkiye Sürdürülebilirlik Raporlama Standartları'na uygun olarak hazırlanacak raporların zorunlu Sürdürülebilirlik Güvence Denetimi kapsamında 2026 yılı için Bağımsız Denetim Şirketi'nin seçimi
10 - Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince 2025 yılında üçüncü kişiler lehine verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi.
11 - Şirketin 2025 yılı içerisinde yaptığı bağışlar hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi ve 2026 yılında yapılacak bağışlar için üst sınır belirlenmesi.
12 - Yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu üyelerine, idari sorumluluğu bulunan kişiler ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhri yakınlarına Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. Maddeleri çerçevesinde izin verilmesi ve SPK Kurumsal Yönetim Tebliği 1.3.6 No'lu ilkesi kapsamında 2025 yılı içerisinde gerçekleştirilen işlemler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi.
13 - Yönetim Kurulu üyelerinin aylık ücretlerinin belirlenmesi.
14 - Şirket Esas Sözleşmesi'nin "Şirketin Sermayesi" başlıklı 7. Maddesinin tadilinin görüşülmesi ve onaylanması
15 - Dilek ve Görüşler.
Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Kar Payı Dağıtım
Kayıtlı Sermaye Tavanı
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1
Bilgilendirme Dökümanı 2025.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
EK: 2
Vekaletname.pdf - Diğer Genel Kurul Çağrı Dokümanı
EK: 3
Tadil Metni.pdf - Esas Sözleşme Tadil Metni
EK: 4
Informative Document 2025.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
EK: 5
Power of Attorney.pdf - Diğer Genel Kurul Çağrı Dokümanı
EK: 6
Amendment Text.pdf - Esas Sözleşme Tadil Metni
Ek Açıklamalar
27.04.2026 günü saat 13:00'da "Çifte Havuzlar Mah. Eski Londra Asfaltı Cad. Kuluçka Mrk. A2 Blok No:151/1B İç Kapı No: B01 Esenler İstanbul" adresindeki yapılacak olan Şirketimiz 2025 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına ilişkin Bilgilendirme Dokümanı ekte sunulmuştur.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
http://www.kap.org.tr/Bildirim/1574755

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
14.074 Değişim: 2,81% Hacim : 195.067 Mio.TL Son veri saati : 18:10
Düşük 13.764 10.04.2026 Yüksek 14.074
Açılış: 13.775
44,6144 Değişim: 0,11%
Düşük 44,5674 10.04.2026 Yüksek 44,6923
Açılış: 44,5674
52,4523 Değişim: 0,44%
Düşük 52,1791 10.04.2026 Yüksek 52,4763
Açılış: 52,2223
6.812,73 Değişim: -0,26%
Düşük 6.797,60 10.04.2026 Yüksek 6.887,45
Açılış: 6.830,60
bigpara

Copyright © 2026 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.