KAP ***YEOTK*** YEO TEKNOLOJİ ENERJİ VE ENDÜSTRİ A.Ş. (Özel Durum Açıklaması (Genel))

10.12.2025 - 09:00
KAP ***YEOTK*** YEO TEKNOLOJİ ENERJİ VE ENDÜSTRİ A.Ş. (Özel Durum Açıklaması (Genel))

***YEOTK*** YEO TEKNOLOJİ ENERJİ VE ENDÜSTRİ A.Ş. (Özel Durum Açıklaması (Genel))

Özel Durum Açıklaması (Genel)
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin %100 iştiraki Reap Battery, yatırım sürecini tamamlayarak İstanbul Tuzla'daki tesislerinde LFP (Lityum-Demir-Fosfat) bazlı enerji depolama sistemlerinin (EDS) üretimine başlamıştır.
Yıllık 5 GWh EDS üretimi kapasitesine sahip Reap Battery fabrikası, Türkiye pazarının yanı sıra başta ABD ve Avrupa olmak üzere Orta Doğu, Orta Asya ve Afrika bölgelerine yönelik ihracat odaklı bir üretim üssü olarak konumlanacaktır.
İleri teknolojiyle donatılmış robotik üretim hatlarında, yenilenebilir enerji santralleri ve elektrik şebekelerine uygun 0,5C ve 1C şarj/deşarj gücünde EDS ve aynı zamanda ticari, endüstriyel, konut tipi bataryalar ve mobilite uygulamaları için özel enerji depolama çözümleri üretilecektir.
Tesisin resmî açılış töreni sektörün önde gelen temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla yakın zamanda ayrıca yapılacaktır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
http://www.kap.org.tr/Bildirim/1525402

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
11.287 Değişim: -0,54% Hacim : 80.383 Mio.TL Son veri saati : 16:07
Düşük 11.250 17.12.2025 Yüksek 11.365
Açılış: 11.339
42,7238 Değişim: 0,07%
Düşük 42,6435 17.12.2025 Yüksek 42,7249
Açılış: 42,6958
50,1542 Değişim: -0,09%
Düşük 50,0391 17.12.2025 Yüksek 50,3162
Açılış: 50,1977
5.938,34 Değişim: 0,48%
Düşük 5.900,80 17.12.2025 Yüksek 5.962,87
Açılış: 5.909,69
bigpara

Copyright © 2025 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.