KAP ***VSNMD*** VİŞNE MADENCİLİK ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Sorumluluk Beyanı (Konsolide Olmayan))

30.04.2026 - 18:13
KAP ***VSNMD*** VİŞNE MADENCİLİK ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Sorumluluk Beyanı (Konsolide Olmayan))

***VSNMD*** VİŞNE MADENCİLİK ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Sorumluluk Beyanı (Konsolide Olmayan))

Sorumluluk Beyanı
Finansal Tablo Niteliği Konsolide Olmayan
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Sorumluluk Beyanı
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Finansal Tablo ve Faaliyet Raporunun Kabulüne İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi ve Sayısı
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
30/04/2026
Karar Sayısı
2026 / 12
Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği'nin İkinci Bölümünün 9. Maddesi Gereğince Sorumluluk Beyanı
FİNANSAL TABLO VE FAALİYET RAPORLARININ KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN
KARAR TARİHİ : 30.04.2026
KARAR SAYISI : 2026/12
SERMAYE  PİYASASI  KURULU'NUN
II-14.1. SAYILI SERMAYE PİYASASINDA FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN ESASLAR TEBLİĞİ'NİN 9. MADDESİ GEREĞİNCE HAZIRLANAN SORUMLULUK BEYANI
a) Şirketimizin 1 Ocak 2026 - 31 Mart 2026 hesap dönemine ait, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri II-14.1 "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliğ"i uyarınca, TMS/TFRS hükümlerine göre hazırlanan finansal tabloların, ilgili dipnotların, ve yönetim kurulu faaliyet raporunun tarafımızca incelendiğini,
b) Şirketimizdeki görev ve sorumluluk alanında sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, mali tablolar ile dipnotlarının, yönetim kurulu faaliyet raporu ile  Kurumsal Yönetim Uyum Raporu, Kurumsal Yönetim Bilgi Formu ve Sürdürülebilirlik Raporu'nun önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama içermediğini yada açıklamanın yapıldığı tarih itibariyle yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermediğini,
c) Şirketimizdeki görev ve sorumluluk alanında sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde,  Tebliğ uyarınca hazırlanmış finansal tabloların, şirketin aktifleri, pasifleri, finansal durumu ve kar ve zararı ile ilgili gerçeği dürüst bir biçimde yansıttığı ve faaliyet raporunun işin gelişimi ve performansını, şirketin finansal durumunu, karşı karşıya olunan önemli riskler ve belirsizliklerle birlikte, dürüstçe yansıttığını beyan ederiz.
VİŞNE MADENCİLİK ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Semih Şenbakar                          Ali İhsan Süter
Denetimden Sorumlu Komite Üyesi Denetimden Sorumlu Komite Başkanı
Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi          Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi
Nurol Şengel
Genel Müdür

http://www.kap.org.tr/Bildirim/1599641

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
14.917 Değişim: 2,91% Hacim : 304.660 Mio.TL Son veri saati : 18:10
Düşük 14.626 06.05.2026 Yüksek 15.044
Açılış: 14.677
45,2121 Değişim: -0,03%
Düşük 45,2066 06.05.2026 Yüksek 45,2382
Açılış: 45,2248
53,1534 Değişim: 0,44%
Düşük 52,9183 06.05.2026 Yüksek 53,3939
Açılış: 52,9202
6.809,17 Değişim: 2,77%
Düşük 6.612,28 06.05.2026 Yüksek 6.868,20
Açılış: 6.625,90
bigpara

Copyright © 2026 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.