KAP ***UNLUS* *UNS*** ÜNLÜ MENKUL DEĞERLER A.Ş. (Yatırım Kuruluşu Varant - Sertifika - Senetlerine İlişkin Bildirim)

03.04.2026 - 09:11
KAP ***UNLUS* *UNS*** ÜNLÜ MENKUL DEĞERLER A.Ş. (Yatırım Kuruluşu Varant - Sertifika - Senetlerine İlişkin Bildirim)

***UNLUS* *UNS*** ÜNLÜ MENKUL DEĞERLER A.Ş. (Yatırım Kuruluşu Varant - Sertifika - Senetlerine İlişkin Bildirim)

Yatırım Kuruluşu Varant / Sertifika / Senetlerine İlişkin Bildirim
İlgili Şirketler
[GSIPD]
İlgili Fonlar
[]
Yatırım Kuruluşu Varant / Sertifika / Senetlerine İlişkin Bildirim
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
27/03/2026
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Konu: Goldman Sachs International- 31/12/2025 tarihinde sona eren döneme ilişkin finansal rapor bildirimi - Tercüme Öncesi
Piyasa yapıcısı olduğumuz Goldman Sachs International‘ın 31/12/2025 tarihinde sona eren döneme ilişkin finansal raporlarının belirli bölümleri "PDF" dosya olarak ekte yer almaktadır. Finansal tabloların asıllarına https://www.goldmansachs.com/investor-relations/financials/subsidiary-financial-info/gsi adresli internet sitesinden ulaşılabilir.
Goldman Sachs International‘ın 31 Aralık 2025 tarihinde sona eren hesap dönemine ait finansal tablolarının belirli bölümlerinin ekte yer alan Türkçe tercümesi sadece bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. Finansal raporlarda yer alan bilgilerin tam ve doğru bir şekilde anlaşılabilmesi için finansal raporların tamamının okunması zorunludur. Söz konusu tercüme, Goldman Sachs International denetçileri veya yöneticileri tarafından incelenmiş ve onaylanmış bir tercüme niteliğinde olmayıp tamamıyla yatırımcı adaylarının https://www.goldmansachs.com/investor-relations/financials/subsidiary-financial-info/gsi adresinden ulaşabilecekleri 31/12/2025 tarihinde sona eren hesap dönemine ait finansal tabloların İngilizce versiyonundan alınmıştır ve İngilizce versiyon ile birlikte geçerlidir. İngilizce ve Türkçe versiyonlar arasında çelişki bulunması halinde İngilizce versiyon esas alınmalıdır.
Goldman Sachs International'ın 31/12/2025 tarihinde sona eren hesap dönemini içeren faaliyet raporu, bağımsız denetim raporu, finansal tabloları ve söz konusu finansal tablolar ile ilgili dipnotların Türkçe tercümesi en geç 17/04/2026 tarihi itibarıyla Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklanacaktır.
Ünlü Menkul Değerler A.Ş.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
http://www.kap.org.tr/Bildirim/1583214

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
14.074 Değişim: 2,81% Hacim : 195.067 Mio.TL Son veri saati : 18:10
Düşük 13.764 10.04.2026 Yüksek 14.074
Açılış: 13.775
44,6144 Değişim: 0,11%
Düşük 44,5674 10.04.2026 Yüksek 44,6923
Açılış: 44,5674
52,4523 Değişim: 0,44%
Düşük 52,1791 10.04.2026 Yüksek 52,4763
Açılış: 52,2223
6.812,73 Değişim: -0,26%
Düşük 6.797,60 10.04.2026 Yüksek 6.887,45
Açılış: 6.830,60
bigpara

Copyright © 2026 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.