KAP ***ODINE*** ODİNE SOLUTİONS TEKNOLOJİ TİCARET VE SANAYİ A.Ş. (Yeni İş İlişkisi)

12.03.2026 - 08:55
KAP ***ODINE*** ODİNE SOLUTİONS TEKNOLOJİ TİCARET VE SANAYİ A.Ş. (Yeni İş İlişkisi)

***ODINE*** ODİNE SOLUTİONS TEKNOLOJİ TİCARET VE SANAYİ A.Ş. (Yeni İş İlişkisi)

Yeni İş İlişkisi
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Yeni İş İlişkisi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
07.07.2025
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Yeni İş İlişkisine Başlanan/Başlanacak Kişinin Niteliği
Müşteri (Customer)
Müşterinin/Tedarikçinin Adı Soyadı/Ticaret Ünvanı
Acmetel USA LLC
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satışlar/Satılan Mal Maliyeti İçindeki Payı
%0,73
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar İçindeki Payı
%0,11
İş İlişkisinin Başlamasının Öngörüldüğü Tarih
11/03/2026
Varsa Sözleşmenin Önemli Koşulları
-
Yeni İş İlişkisinin Ortaklık Faaliyetlerine Etkisi
Faaliyetlerimize etkisinin olumlu olacağı beklenmektedir.
Açıklamalar
Şirketimiz ile Amerika Birleşik Devletleri'nde mukim uluslararası telekom operatörü Acmetel USA LLC ("Acmetel") arasında, 14.01.2023 tarihinde imzalanan ve Acmetel'in uluslararası ses ağlarının dönüştürülmesi ile yönetimini kapsayan hizmet sözleşmesine ilişkin olarak taraflar arasında 11.03.2026 tarihinde sözleşme süresinin uzatılmasına yönelik ek protokol imzalanmıştır.
Yeni sözleşme 2 yıllık süreyi kapsamakta olup, ek olarak 1 yıl süreyle otomatik yenileme opsiyonu içermektedir. Söz konusu sözleşme, Acmetel ile 04.07.2025 tarihinde imzalanmış ve 07.07.2025 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden özel durum açıklaması şeklinde duyurusu yapılmış olan sözleşmenin hizmet kapsamının genişletilmesi amacıyla imzalanmıştır. Yeni sözleşmenin yürürlüğe girmesiyle birlikte 04.07.2025 tarihli sözleşme yürürlükten kalkmıştır. Bu kapsamda, 2 yıllık döneme ilişkin toplam sözleşme bedeli 875.400 Amerikan Doları'dır. (Sözleşmenin imzalandığı tarihteki TCMB döviz alış kuruna göre 38.514.449 Türk Lirası)
Sözleşme kapsamında, Şirketimiz tarafından geliştirilen ve bulut altyapısında çalışan Odine Nebula yazılım çözümü kullanılarak Acmetel'in uluslararası ses trafiğine ilişkin ağ yönetimi hizmeti sunulmaktadır. Odine, bu çözüm aracılığıyla Acmetel'in ses operasyonlarında otomasyon ve operasyonel verimlilik seviyelerinin artırılmasına katkı sağlamaktadır.
Söz konusu sözleşme uzatımı, Şirketimizin global müşteri portföyünü koruma ve genişletme hedefleri doğrultusunda, tekrar eden gelir modelleri üzerinden sürdürülebilir büyümeyi destekleyerek uluslararası operasyonlarımızın gelişimine katkı sağlamaktadır.
Saygılarımızla,
İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
http://www.kap.org.tr/Bildirim/1571457

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
14.008 Değişim: -0,46% Hacim : 153.261 Mio.TL Son veri saati : 16:19
Düşük 13.843 13.04.2026 Yüksek 14.071
Açılış: 13.924
44,7205 Değişim: 0,24%
Düşük 44,6516 13.04.2026 Yüksek 44,7264
Açılış: 44,6516
52,3554 Değişim: -0,21%
Düşük 52,1645 13.04.2026 Yüksek 52,3636
Açılış: 52,3636
6.808,50 Değişim: -0,06%
Düşük 6.673,14 13.04.2026 Yüksek 6.824,87
Açılış: 6.812,73
bigpara

Copyright © 2026 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.