KAP ***HEDEF*** HEDEF HOLDİNG A.Ş. (Özel Durum Açıklaması (Genel))

27.02.2026 - 18:12
KAP ***HEDEF*** HEDEF HOLDİNG A.Ş. (Özel Durum Açıklaması (Genel))

***HEDEF*** HEDEF HOLDİNG A.Ş. (Özel Durum Açıklaması (Genel))

Özel Durum Açıklaması (Genel)
İlgili Şirketler
[HDFGS, HDFYB, HFP, INFO, COL, PSDTC]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
11.09.2025-25.09.2025-17.10.2025
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Pay sahiplerimizden Sibel GÖKALP ile Namık Kemal GÖKALP arasında 11.09.2025 tarihinde şirketimiz Hedef Holding A.Ş.'nin ("Hedef") 156.250.000 adet (A) Grubu nama, 1.027.264.676,48 adet (B) Grubu hamiline olmak üzere toplamda 1.183.514.676,48 adet, Hedef sermayesinin %60,71'ine tekabül eden payını içerir şekilde Pay Devir Sözleşmesi ("Sözleşme") imzalandığı kamuoyuna açıklanmıştı.
İşlemin izne tabi olmadığı değerlendirilmesi yapılmakla birlikte, Rekabet Kurulu'na da devralma bildiriminde bulunulmuştu. Rekabet Kurulu tarafından, devralma sayılabilecek izne tabi bir işlem olmadığına karar verilmişti.
İştiraklerimizin dolaylı ortaklık yapısında meydana gelecek değişiklikler sebebiyle Sermaye Piyasası Kurulu nezdinde yapılan izin başvurusu neticesinde Colendi Menkul Değerler A.Ş. ve İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin dolaylı ortaklık yapısında gerçekleştirilecek değişikliğe izin verilmiştir ve yazı bugün tebliğ edilmiştir.
Hedef Portföy Yönetimi A.Ş.'nin izin başvurusu ise Sermaye Piyasası Kurulu nezdinde devam etmektedir. Ayrıca, Hedef Yatırım Bankası A.Ş.'nin izin başvurusu ise Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu nezdinde devam etmektedir.
Başvurulan izin süreçlerinde gelişmeler yaşanması halinde ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.
Kamuoyu ve pay sahiplerimizin bilgilerine sunarız.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
http://www.kap.org.tr/Bildirim/1562819

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
13.210 Değişim: -1,02% Hacim : 66.639 Mio.TL Son veri saati : 12:41
Düşük 13.207 03.03.2026 Yüksek 13.380
Açılış: 13.296
43,9789 Değişim: 0,06%
Düşük 43,9410 03.03.2026 Yüksek 43,9810
Açılış: 43,9517
51,0674 Değişim: -0,70%
Düşük 51,0547 03.03.2026 Yüksek 51,5271
Açılış: 51,427
7.439,00 Değişim: -1,29%
Düşük 7.389,97 03.03.2026 Yüksek 7.607,31
Açılış: 7.536,37
bigpara

Copyright © 2026 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.