KAP ***GPY*** GARANTİ PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.( Fon Sürekli Bilgilendirme Formu

05.10.2023 - 13:04
KAP ***GPY*** GARANTİ PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.( Fon Sürekli Bilgilendirme Formu

***GPY*** GARANTİ PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.( Fon Sürekli Bilgilendirme Formu )

Fona İlişkin Bilgiler
Fonun Yatırım Stratejisi ve Risk Değeri
Yatırım Stratejisi Risk Değeri
Fon'un yatırım stratejisi: Fon portföyünün tamamı devamlı olarak: • Türk Lirası ve döviz cinsi Danışma Komitesinin uygun gördüğü kira sertifikaları, gelir ortaklığı senetleri, katılma hesapları, altın ve diğer kıymetli madenler ile bu madenlere dayalı sermaye piyasası araçlarına, • BIST tarafından hesaplanan katılım endekslerindeki ortaklık payları veya danışma kurulu tarafından onaylanmış ortaklık payları, vaad sözleşmeleri, gayrimenkul sertifikaları ve Kurulca uygun görülen diğer faize dayalı olmayan para ve sermaye piyasası araçlarına yatırılır. Fon opsiyon satıcısı olarak opsiyon sözleşmelerine taraf olamaz. Fon portföyüne dahil edilen döviz cinsinden ihraç edilmiş para ve sermaye piyasası araçları fon toplam değerinin %80'i ve fazlası olamaz. Fon portföyüne alınacak varlık ve yapılacak işlemler ile ilgili olarak katılım finans ilkelerine uygunluğuna ilişkin internet sitesi veya KAP sayfasında bilgileri yer alan bir Danışma Komitesince icazet verilmiş olma şartı aranır.




http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1199882


BIST
Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
12.943 Değişim: 0,08% Hacim : 161.075 Mio.TL Son veri saati : 18:10
Düşük 12.825 04.03.2026 Yüksek 13.086
Açılış: 12.917
43,9627 Değişim: 0,01%
Düşük 43,7765 04.03.2026 Yüksek 43,9918
Açılış: 43,9584
51,1960 Değişim: 0,15%
Düşük 50,9588 04.03.2026 Yüksek 51,2896
Açılış: 51,1175
7.255,99 Değişim: 0,72%
Düşük 7.186,14 04.03.2026 Yüksek 7.359,37
Açılış: 7.204,09
bigpara

Copyright © 2026 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.