KAP: BTCIM [ ] BATICIM BATI ANADOLU CIMENTO SANAYII A.S. FAALIYETLERIN KISMEN VEYA TAMAMEN DURDURULMASI YA DA IMKA

27.10.2016 - 18:37
KAP: BTCIM  [ ] BATICIM BATI ANADOLU CIMENTO SANAYII A.S.  FAALIYETLERIN KISMEN VEYA TAMAMEN DURDURULMASI YA DA IMKA
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/564540 DOSYALAR: FAALIYETLERIN KISMEN VEYA TAMAMEN DURDURULMASI YA DA IMKANSIZ HALE GELMESI 2016-10-27 DIL SECIMI DIL SECIMI TURKCE INGILIZCE YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? EVET (YES) YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO) KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI 18.04.2016-21.09.2016 YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? HAYIR (NO) BILDIRIM ICERIGI BILDIRIME KONU DURUMUN NITELIGI DONER FIRIN 2 ``NIN FAALIYETE GECMESI DURDURULAN/IMKANSIZ HALE GELEN FAALIYETLER HAKKINDA BILGI SIRKETIMIZ KLINKER URETIMININ GERCEKLESTIRILDIGI IKI FIRINDAN TOPLAM KLINKER URETIM KAPASITESININ %43 ``UNU TEMSIL ETMEKTE OLAN DONER FIRIN 2``NIN FAALIYETE GECMESI FAALIYETLERIN DURDURULMASININ/IMKANSIZ HALE GELMESININ NEDENI - VARSA YETKILI ORGAN KARAR TARIHI - FAALIYETLERIN DURDURULMASININ/IMKANSIZ HALE GELMESININ GECERLIK TARIHI 18.04.2016 FAALIYETLERIN DURDURULMASININ/IMKANSIZ HALE GELMESININ SIRKETIN TOPLAM URETIMINE ETKISI - FAALIYETLERIN DURDURULMASININ/IMKANSIZ HALE GELMESININ SIRKETIN TOPLAM SATISLARINA ETKISI - KISMEN DURDURMA SOZKONUSU ISE DURDURULAN FAALIYETLERIN TOPLAM URETIM VE SATISLAR ICINDEKI PAYI - IS AKITLERI FESHEDILEN/FESHEDILECEK KISI SAYISI - ODENEN/ODENECEK KIDEM VE IHBAR TAZMINATLARININ TOPLAMI - SIRKET YONETIMINCE ALINAN TEDBIRLER - YENIDEN FAALIYETE BASLANMASI ICIN GERCEKLESMESI GEREKEN OLAYLAR - YENIDEN FAALIYETE BASLANACAKSA ONGORULEN TARIH - SIRKETIN SUREKLILIK VARSAYIMININ NASIL ETKILENECEGI - ACIKLAMALAR EK ACIKLAMA 18.04.2016 VE 21.09.2016 TARIHINDEYAPILAN OZEL DURUM ACIKLAMASI ILE DURUS BILDIRIMINDE BULUNDUGUMUZ 2.FIRINIMIZINMODERNIZASYON FAALIYETLERI VE PLANLI REVIZYON ISLERI TAMAMLANMIS OLUP, BUGUN ITIBARIYLE FAALIYETE GECMISTIR.
Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
11.311 Değişim: 0,69% Hacim : 111.273 Mio.TL Son veri saati : 18:10
Düşük 11.253 12.12.2025 Yüksek 11.331
Açılış: 11.270
42,6945 Değişim: 0,23%
Düşük 42,5963 12.12.2025 Yüksek 42,6992
Açılış: 42,5971
50,1605 Değişim: 0,06%
Düşük 50,0311 12.12.2025 Yüksek 50,3093
Açılış: 50,1308
5.902,25 Değişim: 0,77%
Düşük 5.844,70 12.12.2025 Yüksek 5.976,37
Açılış: 5.856,86
bigpara

Copyright © 2025 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.