KAP ***BRKVY*** BİRİKİM VARLIK YÖNETİM A.Ş. (Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim)

26.11.2025 - 14:55
KAP ***BRKVY*** BİRİKİM VARLIK YÖNETİM A.Ş. (Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim)

***BRKVY*** BİRİKİM VARLIK YÖNETİM A.Ş. (Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim)

Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
Özet Bilgi
2025 Yılı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Sonucu
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi
Olağanüstü Genel Kurul
Karar Tarihi
24.10.2025
Genel Kurul Tarihi
26.11.2025
Genel Kurul Saati
10:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih
25.11.2025
Ülke
Türkiye
Şehir
İSTANBUL
İlçe
ŞİŞLİ
Adres
Büyükdere Cad. No:122 Özsezen İş Merkezi A Blok Kat:11 Esentepe 34394 Şişli / İstanbul
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve Toplantı Başkanlığı'nın seçilmesi, Toplantı tutanağının imzalanması için Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi,
2 - Şirket Esas Sözleşme hükümlerinin Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri ve Sermaye Piyasası Kanunu'nun amaç ve ilkelerine uygun hale getirilmesi için, Şirket Esas Sözleşmesi'nin 6.maddesinin değiştirilmesi hususunun Olağanüstü Genel Kurul'un müzakere ve onayına sunulmasına,
3 - Dilek ve Temenniler, Kapanış.
Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Kayıtlı Sermaye Tavanı
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1
Birikim Varlık - Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Daveti.pdf - İlan Metni
EK: 2
Birikim Varlık - Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Yapıldı mı?
Evet
Genel Kurul Sonuçları
Birikim Varlık Yönetim A.Ş.'nin 26.11.2025 tarihinde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul toplantısında alınan kararlar, Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Tutanağı, Hazır Bulunanlar Listesi ekte kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygı ile duyurulur.
Hak Kullanım Süreçleri İle İlgili Alınan Kararlar
Kayıtlı Sermaye Tavanı
Kabul edildi
Genel Kurul Sonuç Dökümanları
EK: 1
BRKVY_Hazirun Cetveli_2025.pdf - Hazır Bulunanlar Listesi
EK: 2
BRKVY_ Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Tutanağı_2025.pdf - Tutanak
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
http://www.kap.org.tr/Bildirim/1520408

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
10.979 Değişim: 0,56% Hacim : 104.393 Mio.TL Son veri saati : 16:05
Düşük 10.909 05.12.2025 Yüksek 11.016
Açılış: 10.924
42,5171 Değişim: 0,04%
Düşük 42,4269 05.12.2025 Yüksek 42,5464
Açılış: 42,4994
49,5514 Değişim: -0,08%
Düşük 49,4800 05.12.2025 Yüksek 49,6700
Açılış: 49,5934
5.775,09 Değişim: 0,38%
Düşük 5.731,13 05.12.2025 Yüksek 5.786,75
Açılış: 5.753,00
bigpara

Copyright © 2025 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.