KAP: [ ] BORSA ISTANBUL A.S. BORSA ISTANBUL A.S. DUYURUSU

23.11.2016 - 17:30
KAP:   [ ] BORSA ISTANBUL A.S.  BORSA ISTANBUL A.S. DUYURUSU
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/569279 DOSYALAR: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/EK-INDIR/4028328D588B829C0158919533C9239B HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/EK-INDIR/4028328D588B829C0158919533EC239C BORSA ISTANBUL A.S. DUYURUSU 2016-11-23 DIL SECIMI DIL SECIMI TURKCE INGILIZCE YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO) KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI - BILDIRIM ICERIGI ACIKLAMALAR ACIKLAMA BORSAMIZ ICRA KURULU’NCA; 1.01/12/2016 TARIHINDEN ITIBAREN, TEMEL OZELLIKLERI ASAGIDAKI TABLODA YER ALAN BIST TEKNOLOJI AGIRLIK SINIRLAMALI ENDEKSLERIN HESAPLANMAYA VE YAYIMLANMAYA BASLANMASINA, ENDEKS ENDEKSIN KODU ENDEKSIN BASLANGIC DEGERI TL BAZLI BIST TEKNOLOJI AGIRLIK SINIRLAMALI FIYAT ENDEKSI XTKJS TL BAZLI BIST TEKNOLOJI FIYAT ENDEKSININ 30/11/2016 TARIHLI KAPANIS DEGERI TL BAZLI BIST TEKNOLOJI AGIRLIK SINIRLAMALI GETIRI ENDEKSI XTKJS_CFCNTLTL TL BAZLI BIST TEKNOLOJI GETIRI ENDEKSININ 30/11/2016 TARIHLI KAPANIS DEGERI ABD DOLARI BAZLI BIST TEKNOLOJI AGIRLIK SINIRLAMALI FIYAT ENDEKSI XTKJS_CFCPTLUS ABD DOLARI BAZLI BIST TEKNOLOJI FIYAT ENDEKSININ 30/11/2016 TARIHLI KAPANIS DEGERI ABD DOLARI BAZLI BIST TEKNOLOJI AGIRLIK SINIRLAMALI GETIRI ENDEKSI XTKJS_CFCNTLUS ABD DOLARI BAZLI BIST TEKNOLOJI GETIRI ENDEKSININ 30/11/2016 TARIHLI KAPANIS DEGERI EURO BAZLI BIST TEKNOLOJI AGIRLIK SINIRLAMALI FIYAT ENDEKSI XTKJS_CFCPTLER EURO BAZLI BIST TEKNOLOJI FIYAT ENDEKSININ 30/11/2016 TARIHLI KAPANIS DEGERI EURO BAZLI BIST TEKNOLOJI AGIRLIK SINIRLAMALI GETIRI ENDEKSI XTKJS_CFCNTLER EURO BAZLI BIST TEKNOLOJI GETIRI ENDEKSININ 30/11/2016 TARIHLI KAPANIS DEGERI 2.HALIHAZIRDA KAPANIS FIYATINDAN, TL, ABD DOLARI VE EURO BAZLI, FIYAT VE GETIRI OLARAK AYRI AYRI HESAPLANAN BIST TEKNOLOJI ENDEKSININ DE HESAPLANMASINA VE YAYIMLANMASINA DEVAM EDILMESINE, 3.BAZI MADDELERE ACIKLIK GETIRILMESI VE BIST TEKNOLOJI AGIRLIK SINIRLAMALI ENDEKSLERININ HESAPLANMAYA BASLANMASI AMACIYLA “BIST PAY ENDEKSLERI TEMEL KURALLARI”NDA DEGISIKLIK YAPILMASINA, KARAR VERILMISTIR. BIST PAY ENDEKSLERI TEMEL KURALLARI’NIN SON HALI EKTE YER ALMAKTADIR.
Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
9.444 Değişim: -0,33% Hacim : 6.017 Mio.TL Son veri saati : 10:18
Düşük 9.427 05.06.2025 Yüksek 9.447
Açılış: 9.447
bigpara

Copyright © 2025 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.