KAP ***GWIND*** GALATA WIND ENERJİ A.Ş. (Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim)

03.03.2026 - 19:35
KAP ***GWIND*** GALATA WIND ENERJİ A.Ş. (Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim)

***GWIND*** GALATA WIND ENERJİ A.Ş. (Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim)

Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Özet Bilgi
Kayıtlı Sermaye Tavanı Tadili
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
03.03.2026
İlgili İşlem
Kayıtlı Sermaye Tavanı Artırımı
Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
1.000.000.000
Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
5.000.000.000
Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni)
31.12.2030
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No
6
SPK Başvuru Tarihi
03.03.2026
Ek Açıklamalar
Şirket Yönetim Kurulu gündemindeki konuları karara bağlamak üzere Şirket Merkezi'nde toplandı.
Gündem: Kayıtlı sermaye tavanı tutarı ile iznin geçerlilik süresi değişikliğine ilişkin esas sözleşme tadili hk.
1. Şirket Esas Sözleşmesi'nin "Sermaye" başlıklı 6 ncı maddesinde yer verilen kayıtlı sermaye tavanı tutarının 5.000.000.000 TL (Beş Milyar Türk Lirası) olarak, kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin ise 2026-2030 yılları arasında beş (5) yıl süre ile geçerli olacak şekilde belirlenmesine,
2. Bu amaçla; Şirket Esas Sözleşmesi'nin "Sermaye" başlıklı 6 ncı maddesinin, aşağıdaki tadil metninde yer alan yeni şekliyle değiştirilmesine ve söz konusu tadil metninin Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayına sunulmasına,
3. Bu hususta gerekli iş ve işlemlerin yapılması için Şirket Yönetim'inin görevli ve yetkili kılınmasına,
katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.
İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1
Esas Sözleşme Tadil Metni Değişiklikleri Gösteren_imza.pdf
EK: 2
Amendment to Articles of Association v2.pdf
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
http://www.kap.org.tr/Bildirim/1565242

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
12.943 Değişim: 0,00% Hacim : 161.075 Mio.TL Son veri saati : 18:10
Düşük 12.825 04.03.2026 Yüksek 13.086
Açılış: 12.917
43,9912 Değişim: 0,08%
Düşük 43,9513 05.03.2026 Yüksek 43,9944
Açılış: 43,9582
51,2314 Değişim: 0,04%
Düşük 51,1873 05.03.2026 Yüksek 51,3786
Açılış: 51,2123
7.340,55 Değişim: 1,14%
Düşük 7.250,63 05.03.2026 Yüksek 7.348,43
Açılış: 7.258,13
bigpara

Copyright © 2026 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.