KAP ***ENDAE* *TCKRC* *YBTAS*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. (Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu)

22.08.2025 - 16:42
KAP ***ENDAE* *TCKRC* *YBTAS*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. (Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu)

***ENDAE* *TCKRC* *YBTAS*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. (Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu)

Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu
Özet Bilgi
DÖNÜŞÜM
İlgili Şirketler
ENDAE, TCKRC, YBTAS
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada işlem gören tipe dönüşümü amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
Borsa Kodu
Sıra No
Satışa Konu Pay Unvanı
Grubu
Yatırımcının Adı-Soyadı Unvanı
Nominal Tutar (TL)*
TAS İşlemi **
Satış Kısıtı **
Pay Satış Bilgi Formu ***
ENDAE
1
ENDA ENERJİ HOLDİNG A.Ş.
E
ALİ GÜRHAN DEMİRBAŞ
140,000
ENDAE
2
ENDA ENERJİ HOLDİNG A.Ş.
E
AYNUR DEMİRBAŞ
40,000
ENDAE
3
ENDA ENERJİ HOLDİNG A.Ş.
E
ÖZDEN DEMİRBAŞ
100,000
ENDAE
4
ENDA ENERJİ HOLDİNG A.Ş.
E
İBRAHİM DEMİRBAŞ
40,000
TCKRC
5
KIRAÇ GALVANİZ TELEKOMİNİKASYON METAL MAKİNE İNŞAAT ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
E
SERKAN MALÇOK
5.000.000,000
YBTAS
6
YİBİTAŞ YOZGAT İŞÇİ BİRLİĞİ İNŞAAT MALZEMELERİ TİCARET VE SANAYİ A.Ş.
E
BEYHAN KELEBEK
1,680
YBTAS
7
YİBİTAŞ YOZGAT İŞÇİ BİRLİĞİ İNŞAAT MALZEMELERİ TİCARET VE SANAYİ A.Ş.
E
BEYHAN KELEBEK
2,800
YBTAS
8
YİBİTAŞ YOZGAT İŞÇİ BİRLİĞİ İNŞAAT MALZEMELERİ TİCARET VE SANAYİ A.Ş.
E
FARUK KOZAN
1,600
YBTAS
9
YİBİTAŞ YOZGAT İŞÇİ BİRLİĞİ İNŞAAT MALZEMELERİ TİCARET VE SANAYİ A.Ş.
E
FARUK KOZAN
2,240
(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak ise virgül (,) kullanılmaktadır.
(**) İlgili veriler üye bildirimi doğrultusunda yayınlanmaktadır. Borsa tarafından satış işleminin Toptan Alış Satış İşlemi olarak (TAS) yapılacağı duyurulduktan sonra TAS işlem tarihinde paylar borsada işlem gören tipe dönüştürülecek olup, aksi taktirde dönüşüm işlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktır.
(***) Pay satış bilgi formu kapsamındaki payların Borsada satışa konu edilmesi halinde ilk satış işlemine, bu formun KAP'ta ilan edilmesini müteakip en erken üçüncü iş günü başlanabilmekte olup, dönüşüm işlemindeki sürelerde, pay satış bilgi formunun ilan tarihi dikkate alınır.
http://www.kap.org.tr/Bildirim/1482027

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
13.093 Değişim: -1,45% Hacim : 145.379 Mio.TL Son veri saati : 18:10
Düşük 12.945 13.03.2026 Yüksek 13.259
Açılış: 13.253
44,1922 Değişim: 0,16%
Düşük 44,1052 13.03.2026 Yüksek 44,2158
Açılış: 44,1219
50,5531 Değişim: -0,75%
Düşük 50,5156 13.03.2026 Yüksek 51,0737
Açılış: 50,9363
7.153,04 Değişim: -0,74%
Düşük 7.131,21 13.03.2026 Yüksek 7.286,76
Açılış: 7.206,33
bigpara

Copyright © 2026 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.