KAP ***DGATE*** DATAGATE BİLGİSAYAR MALZEMELERİ TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

08.05.2020 - 17:00
KAP ***DGATE*** DATAGATE BİLGİSAYAR MALZEMELERİ TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

***DGATE*** DATAGATE BİLGİSAYAR MALZEMELERİ TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
16.04.2020
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği

Açıklamalar

   Şirketimiz tarafından 04.03.2020 tarihinde yapılan özel durum açıklaması ile  Türk Telekom Grubu ile mevcut devam eden sözleşme yerine 01.04.2020 tarihi itibariyle geçerli olmak üzere 1 yıl süreli yeni bir distribütörlük sözleşmesine imzaladığını, 16.04.2020 tarihli özel durum açıklaması ile de  sözleşeme ek bir protokol yapılarak,  Türk Telekom Grubu tarafından TTM'lere (Türk Telekom Mağazası), EDM'lere  (Entegre Dağıtım Merkezi) ve ASK'lara (Aktif Satış Kanalı) akıllı telefon, tablet, aksesuar ve Türk Telekom Grubu ürünlerini satmaya/dağıtımını yapmaya eskiden olduğu gibi devam edileceğini, tarafların bu protokol ile tanınan satış yetkisi ve hakkının  75 gün önce ihbar etmek kaydı ile, tek taraflı fesih etme yetkisine sahip olduğunu bildirmişti. Türk Telekom Grubu'nun 07.05.2020 tarihinde yapmış olduğu bildirim ile, ek protokol kapsamında tanımlanmış satış yetkisinin 20.07.2020 tarihinde sona ereceğini şirketimize iletmiştir.
         
 
Yapılan bu değişiklik çerçevesinde 04.03.2020 tarihli özel durum açıklaması ile bildirdiğimiz sözleşme kapsamındaki
 
Apple markalı ürünlere ilişkin Türk Telekom master (ana) distribütörlüğü devam ederken, bunun yanında Türk Telekom ürünleri olan (Sanal TL, Fiziki TL, ankesörlü kart ) alternatif kanal distribütörlüğü, kurumsal kanal ve alternatif kanallardaki (online dahil) cihaz dağıtım işine  devam edecektir.
            
            





http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/843702


BIST

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
9.609 Değişim: 0,71% Hacim : 12.887 Mio.TL Son veri saati : 10:19
Düşük 9.543 16.05.2025 Yüksek 9.621
Açılış: 9.543
38,8275 Değişim: 0,29%
Düşük 38,7138 16.05.2025 Yüksek 38,8653
Açılış: 38,7145
43,5352 Değişim: 0,13%
Düşük 43,3957 16.05.2025 Yüksek 43,6255
Açılış: 43,4792
4.005,92 Değişim: -0,69%
Düşük 4.005,24 16.05.2025 Yüksek 4.059,69
Açılış: 4.033,57
bigpara

Copyright © 2025 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.