KAP ***CWENE*** CW ENERJİ MÜHENDİSLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. (Özel Durum Açıklaması (Genel))

30.04.2025 - 18:46
KAP ***CWENE*** CW ENERJİ MÜHENDİSLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. (Özel Durum Açıklaması (Genel))

***CWENE*** CW ENERJİ MÜHENDİSLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. (Özel Durum Açıklaması (Genel))

Özel Durum Açıklaması (Genel)
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
30.04.2025 tarihinde Şirketimiz Yönetim Kurulu, Şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır.
Kurumsal Yönetim Komitesi tarafından, Sermaye  Piyasası Kurulu'nun (II-17.1) sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin eki  Kurumsal Yönetim İlkeleri'nin 4.3.7 numaralı hükmü çerçevesinde hazırlanan  bağımsız yönetim kurulu üye adayları hakkındaki rapor değerlendirilmiş  olup halen görevlerine devam etmekte olan bağımsız yönetim kurulu  üyelerimiz Sayın İsmail YÜKSEK ve Sayın Bedrettin KARA'nın, 2025 yılı  bağımsız yönetim kurulu üyesi adayları olarak belirlenmesine
Bağımsız yönetim kurulu üyesi aday listesine  ilişkin görüş alınması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda  bulunulmasına,
Sermaye Piyasası Kurulu'ndan olumlu görüş alınması  halinde, yapılacak olan 2024 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Sayın  İsmail YÜKSEK ve Sayın Bedrettin KARA'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi  adayları olarak genel kurulun onayına sunulmasına,
Oy birliği ile karar verilmiştir.
İşbu açıklama tarihi itibariyle, Sermaye Piyasası Kurulu'na bağımsız yönetim kurulu adayları için olumlu görüş alınması talebi ile başvurulmuştur.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
http://www.kap.org.tr/Bildirim/1432178

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
11.311 Değişim: 0,00% Hacim : 111.273 Mio.TL Son veri saati : 18:10
Düşük 11.253 12.12.2025 Yüksek 11.331
Açılış: 11.270
42,6987 Değişim: 0,01%
Düşük 42,6896 15.12.2025 Yüksek 42,7006
Açılış: 42,6945
50,1406 Değişim: -0,04%
Düşük 50,0781 15.12.2025 Yüksek 50,2203
Açılış: 50,1592
5.939,25 Değişim: 0,63%
Düşük 5.896,13 15.12.2025 Yüksek 5.944,53
Açılış: 5.902,25
bigpara

Copyright © 2025 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.