KAP ***BULGS*** BULLS GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (Özel Durum Açıklaması (Genel))

18.12.2025 - 17:54
KAP ***BULGS*** BULLS GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (Özel Durum Açıklaması (Genel))

***BULGS*** BULLS GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (Özel Durum Açıklaması (Genel))

Özel Durum Açıklaması (Genel)
İlgili Şirketler
[MGY]
İlgili Fonlar
[MOG]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulu 18/12/2025 tarihinde toplanarak,
Girişim sermayesi yatırımları kapsamında,Maxis Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından kurulan ve yönetilen girişim sermayesi yatırım fonu olan Maxis Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. ODTÜ 70. Yıl Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'na (ODTU 70 GSYF)  fondan katılma payı satın almak suretiyle yatırım yapılmasına,
Söz konusu yatırım kapsamında yatırım bedeli 500.000 USD (BeşYüzBinAmerikanDoları) olup, ödeme tarihinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) ilan ettiği döviz satış kuru esas alınarak 500.000 USD (BeşYüzBinAmerikanDoları)'na tekabül eden tutar karşılığında, Ödeme tarihinde geçerli olan birim pay fiyatı üzerinden hesaplanacak katılma paylarının satın alınmasına ve bedelin tamamının ODTU 70 GSYF''ye ödenmesine,
Şirketimiz ile ODTU 70 GSYF arasında yukarıdaki hususlar çerçevesinde hazırlanan Yatırımcı Sözleşmesi ve söz konusu yatırım kapsamında gerekli olan her türlü talimat, beyan ve formun imzalanmasına,Toplantıya katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.
Kamuoyunun bilgilerine sunarız.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
http://www.kap.org.tr/Bildirim/1527798

Bu haberi okuyanlar bunları da okudu
 
  • BIST
  • DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
11.262 Değişim: 0,37% Hacim : 112.575 Mio.TL Son veri saati : 18:10
Düşük 11.239 31.12.2025 Yüksek 11.324
Açılış: 11.250
42,9562 Değişim: 0,08%
Düşük 42,9204 01.01.2026 Yüksek 42,9598
Açılış: 42,9238
50,5750 Değişim: 0,03%
Düşük 50,5346 01.01.2026 Yüksek 50,5801
Açılış: 50,5591
5.966,21 Değişim: 0,22%
Düşük 5.944,54 01.01.2026 Yüksek 5.966,21
Açılış: 5.952,89
bigpara

Copyright © 2026 Tüm hakları saklıdır.
Hürriyet Gazetecilik Matbaacılık A.Ş.

YASAL UYARI:
Piyasa verileri Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. Üye girişi yapılan Canlı Borsa sayfaları haricinde Hisse senedi verileri 15 dk gecikmelidir. Tahvil-Bono-Repo özet verileri her durumda 15 dk gecikmelidir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bununla beraber gerek site üzerindeki, gerekse site için kullanılan kaynaklardaki hata ve eksikliklerden ve sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kar yoksunluğundan, manevi zararlardan ve üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz.